Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Sarayın dili tutuldu

Hatırlıyorum da; Prenses Diana zamanında Buckingham Sarayı ne kadar hareketliydi. Her gün en az iki-üç manşetlik malzeme verirdi Diana.
Ölümünün ardından uzun bir süre sarayın koridorları sessizliğe büründü. Kolej zamanlarındaki çılgın Kate Middleton'ın bu boşluğu dolduracağı düşünüldü ama şimdiye kadar yaptığı en hareketli şey, tahta bol bol varis doğurmak oldu.
Bu yüzden Meghan Markle'ı sevmem için elimde iyi bir sebep var. Adeta sarayın 'olması gereken gelin' listesini bertaraf etmek için dünyaya gelmiş. Bir kraliyet gelininde olmaması gereken ne varsa, onda mevcut. Hafta içi yayınlanan nişan fotoğrafları bile şimdiye kadar gördüğümüz İngiliz kraliyet nişanlarından çok farklı. Her karedeki Hollywood tarzı abartılı samimiyet ve gösterişli seçimleriyle Meghan, 'Artık benim dönemim başlıyor' der gibi. Ralph&Russo imzalı elbisenin 280 bin lira değerinde olması, İngilizler'in tabloid gazetelerini yavaş yavaş hareketlendirmeye başladı bile. En küçük hareketinde bile Diana'yı hemen uyaran saray, bu aşk karşısında şimdilik dilini yutmuş gibi görünüyor. Ya Kraliçe'nin yaşından dolayı eskisi gibi kimseyle uğraşacak hali yok ya da Saray bu 'farklı ve özel' aşk hikayesinden sağlayacağı maddi kazancın hesaplarını yapıyor. En merak edilen şey ise, şu an hamile olduğu için pek ortada görünmeyen Kate'in doğum sonrası sahalara nasıl geri döneceği. Eltilerin bir arada verecekleri kareyi ise sosyal medya, eleştirmek ve kıyaslama yapmak için deli gibi bekliyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA