Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Rihanna algı yıktı Aslı Enver parladı

Yılın elbiseleri
Bensu Soral'ın Selma Çilek imzalı fıstık yeşili elbisesi, yılın en eleştirilen kıyafeti oldu. Ama aynı zamanda Bensu Soral'ı moda anlamında, ne giydiği merak edilen ünlüler seviyesine de çıkardı.

Neslihan Atagül'ün giydiği, 142 bin 729 taşlı, Gizia Gate'in Swarovski iş birliğiyle Crystallized Christmas Looks Project X GATE projesine ait Hakan Yıldırım tasarımı elbise çok konuşuldu. Giyene yakışıp yakışmadığının çok da önemli olmadığı bir kıyafet bu. Tek başına bir sanat eseri olması sebebiyle benim için yılın en iyi elbisesidir.

Yılın trendi ve ünlüsü
Yıllardır moda dünyasının kadınlara dayattığı 'Zayıf olmalısın' kuralı dünyanın en güzel kadınlarından biri olan Rihanna'nın kilo almasıyla ağır yara aldı. Rihanna'nın öncülüğünde, sağlık sorunu olmadıkça her bedende mutlu olan kadın trendi başlamış oldu.

Yılın en markalı ünlüsü
Beğenelim beğenmeyelim, Demet Akalın'ın modaya ilgisi aşikar. Bu yıl en sevdiği markalar; Gucci, YSL, Dolce&Gabbana, Versace, Chanel'di. Abartılı giyinmek onun tarzı. Kendisini sade gördüğümüzde kimyamız bozuluyor.

Yılın yıldız ismi
Bu sene onun senesiydi. Dizisi, aşkı ve reklam anlaşmalarıyla en verimli senesini yaşadı diyebilirim. Kahkül kesim saçlarıyla saç trendlerini belirledi. Kırmızı halı seçimleriyle fazla tatmin etmese de güzelliği ve duruşuyla en ilgi çeken ünlü oldu.

Yılın en rüküş ünlüsü
Cannes Film Festivali zamanı giydiği kıyafetlerle hepimizi şoktan şoka soktu. En unutulmazı ise, çiçek desenli pamuklu bir elbiseyle kırmızı halıya katılması oldu.

Yılın gelinleri
Şeyma Subaşı, Fahriye Evcen ve Azra Akın. Şeyma Subaşı, memleketin, gizli hesaplardan bile olsa en sıkı takip edilen ünlüsü. Dillere destan bir düğüne imza attı. Düğünün her detayı haftalarca arkadaş toplantılarının en hararetli konusu oldu. Bir diğer merakla beklenen isim de Fahriye Evcen'di. Gelinliğinin Neslihan Atagül'ün gelinliğine benzetilmesi sosyal medyanın en sevdiği konu oldu. Her daim doğallıyla beğeni toplayan Azra Akın, tam da kendisi gibi bir gelindi. Akın için, kendi düğününde

Yılın en şıkı
Dünya yıldızlarının tarzını yakından takip ediyor ve başarılı şekilde uyguluyor. Fiziğinin avantajını doğru şekilde kullanıyor. En ses getiren elbisesi, Nedret Taciroğlu imzalı derin yırtmaçlı olandı.

Sosyal medyanın kraliçesi
Sosyal medya dilinden en iyi anlayan ünlümüz Ezgi Mola. Hem doğal, hem muzip. Hayranlarıyla yazışması, esprili yaklaşımıyla halkın kendini yakın hissettiği nadir ünlülerden. Hep böyle kal Ezgi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA