Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Etkileyici bir geri dönüş

Ne kadar özlemişiz Hakan Yıldırım'ı. Hakaan Yıldırım Haute Couture defilesini beklerken dışarıda herkes, 'Acaba bizi nasıl bir koleksiyon bekliyor?' diye konuşuyordu. Şaşırtmadı. Hatta beklenilenin üstünde, yılların patlaması tadındaydı. İddialı renkler iddialı kesimlerle ve bir o kadar iddialı formlarla buluşmuş. Yıldırım, defilesini, elim bir uçak kazasında kaybettiği dostu ve çalışma arkadaşı Burcu Urfalı'ya atfetmiş. Yıllar sonra gösterişli geri dönüşüne serpiştirdiği hüzün, elle dokunulacak kadar hissedildi. Defilenin en büyük sürprizi, Hakan Bahar'ın canlı seslendirdiği Sezen Aksu'nun 'Dört Günlük Bir Şey' şarkısıydı.

BU KADAR ÖZLETME!
Ünlüsü bol davetliler arasında şıklık anlamında en beğendiğim isimler; Duygu Akdeniz ve Başak Dizer Tatlıtuğ oldu. Hande Ataizi bir süredir unutturduğu şıklığına iddialı bir geri dönüş yapmak istemiş ama olmamış. Serenay Sarıkaya'nın defileye, Hakaan Yıldırım yerine benzer ilerlemeye sahip Dilara Fındıkoğlu tasarımıyla gelmesi insana 'Acaba yazar burada ne demek istiyor?' diye sordurtmadı değil. Uzun lafın kısası, tekrar hoşgeldin Haakan Yıldırım. Bir daha da kendini bu kadar fazla özletme!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA