Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Hasır şapkasız, kimonosuz pareosuz yaz olmaz

Tarzlarıyla beğenilen, sosyal medyada merakla takip edilen isimlere yaz için nasıl bir alışveriş yaptıklarını ya da yapacaklarını sordum... İşte yanıtları:

Aslı Şen
"Şu aralar özellikle Bucket Hat şapka arıyorum. Bulduğumda başımdan çıkarmayacağım. Yaz için mutlaka Gül Hürgel'in en güzel elbiselerinden birini almalıyım. Eres markasının mayolarını çok beğeniyorum, bu günlerde mağazasına gideceğim. Fendi'nin şeffaf Bucket model çantalarını çok seviyorum. Maison La Plage'ın pareosuz yazına yaz demem. Hem rahat, hem de hepsi birbirinden şık. Kendi markam olmasından gurur duyduğum Ashley Joy'un saç bakım köpükleri her daim yanımda olacak. Bir de Chloe'nin beyaz gözlüklerini çok beğenmiştim, hemen aldım."

Burcu Esmersoy
"Yaz için bir sürü hasır çanta aldım. En beğendiğim markaların başında da Aranaz ve Rodo geliyor. Dior'un Oblique Tote model çantası yaz için favori parçam. Dior bilekliklerimi de sık sık kullanacağım. Fendi bel çantası hâlâ gözdelerimden. Zara'dan mavi çiçekli kloş elbise aldım, onu değişik stillerde kullanmaya devam edeceğim. Modatutkusux- SagazaMadrid koleksiyonunu çok beğendim. Mavi ve sarı renkli ipek pantolonlar ve bluzlar aldım, yaz boyunca defalarca giyeceğime eminim. Bir de Ayje markasının mayolarına bayılıyorum."

Nazlı Kayı
"Alışveriş yapmaya başladım. Şimdiden Adriana Degreas'dan bikiniler aldım. Melissa Odabash'ın plaj elbiselerini çok beğeniyorum, şimdiden bir tane aldım. Yaz için Isabel Marant'ın elbiseleri kurtarıcı oluyor. Şapkada tercihim genelde Eugenia Kim'in hasır şapkaları oluyor. Celine marka gözlük de aldım. Gözüme kestirdiklerimin başında ise Lisa Marie Fernandez'in bikinileri ve Jacquemus'ün tüm elbiseleri geliyor. Aquazzura sandaletleri çok beğeniyorum, onlardan aldım. Khokho marka çantalar da çok hoşuma gidiyor."

Yasemin Özilhan
"Ben alışverişimi toplu yapmıyorum. Arada beğendiğim parçalar oldukça alıyorum. İki senedir sahil için kimono tercih ediyorum. Bu sene de beğendiğim birçok kimono aldım. Antik Yunan tarzı sandaletler en büyük kurtarıcılarımdan. Jacquemus'ün renkli triko şortunu çok beğendim, listeme aldım. Janessa Leone hasır şapkaları çok beğeniyorum, mutlaka alacağım. Bir de yaz için gözde markam Matteau. Elbise ve bikinileri birbirinden güzel. Kahve çuvallarından yapılan Jutsack çantaları da hem şehirde, hem de plajda rahatlıkla kullanacağım."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA