Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Cannes’da şıklık yarışı

Kırmızı halının kraliçesi
Geçen hafta 72'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali'nin kırmızı halısında boy gösteren Türk ünlülere yer vermiştim. Bu yazımda ise festivalin bitmesine iki gün kala, ünlülerin kırmızı halı performanslarının özetini geçeceğim...

En gözde çift
Cannes kırmızı halısı, çift anlamında fazla malzeme vermedi. Bu yüzden elimizde bir tek taze evliler Priyanka Chopra-Nick Jonas var. Özellikle gelin ve damat tadındaki bembeyaz kıyafetleriyle sosyal medyanın diline düşmekten kurtulamadılar.

Gururumuz
Bir Türk olarak maalesef ünlü oyuncu Meryem Uzerli ile bir gurur anı yaşayamadık. Ama zaten biz buna alıştık. Allah'tan Dilan Çiçek Deniz tül deryası elbisesi ve güzelliğiyle işi bu anlamda kotaran isim oldu. Bir diğer gurur anı da Nedret Taciroğlu'ndan geldi. Hint oyuncu ve manken Diana Penty'nin giydiği Nedo imzalı elbise çok beğenildi. Elbiseye, doğru makyaj ve saç modeli de eklenince ortaya harika görüntüler çıkmış

En güzeller
Kırmızı halıda heyecan yaratma konusunda kimse Bella Hadid ve Kendall Jenner'ın eline su dökemiyor. Bella, kendisine en yakışan kırmızı renkli Cavalli elbisesiyle fırtına gibi esti. Kendall da amfAR gecesinde giydiği Giambattista Valli x H&M elbisesiyle heyecanlandıran işbirliğinin sözcüsü oldu.

En rüküşler
Açılışı Selena Gomez ile yaptık. Giydiği kıyafetin Louis Vuitton olduğuna inanamadık. Sara Sampaio, Rami Kadi imzalı kıyafetiyle kırmızı halıdan Mars'a geçecek gibiydi. Claes Iversen imzalı kıyafetinin içinde Amber Heard'ün belindeki kemeri uzun bir süre beli sandım. Daha kötü bir kemer kullanımı olamaz. Kırmızı halıda beklentinin yüksek olduğu isimlerden olan Marion Cotillard da hayal kırıklığı yarattı. İlk giydiği vintage Chanel kıyafeti zayıf bulundu ama en büyük şoku Balmain kıyafetiyle yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA