Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Nur topu gibi bir meydan okumamız daha oldu!

Yine bir yaz ve yine absürt bir #challenge, yani meydan okuma akımı ile karşı karşıyayız. Bu challenge'in adı #bottlecapchallenge. Bu seferki derdimiz; uçan tekmeyle şişe kapağını açabilmek. Kulağa ne kadar saçma geliyor değil mi... Akımı dünya çapında patlatan isim, aksiyon filmlerinin ünlü yıldızı Jason Statham oldu.



Sosyal medyada yaptığım paylaşımlar sonrası mesaj kutum 24 saat içinde yüzlerce deneyenin videosuyla doldu. Ben denemelerin bol kaslı oyuncularımızdan gelmesini beklerken kadınlarımız atağa geçti. Komik paylaşımlarıyla milyonları peşinden sürükleyen sosyal medya fenomeni Yasemin Sakalllıoğlu'nun tekmesine kahkahalarla güldük. Yasemin Yürük'ün artistik kapak uçuruşuna hayran kaldık. İçecek markaları da bu fırsatı kaçırmadı ve arka arkaya etkileyici videolar gelmeye başladı. Hatta büyük bir araba markası 'Ne ara ekibi kurdu da son modeliyle kapağı uçuruverdi' dedirtti. Tüm bunlar olurken kaslarını göstermek için en küçük fırsatı bile kaçırmayan ünlü yıldızlarımız Can Yaman, Kerem Bürsin, Nusret, Barış Arduç gibi isimlerden tık yok! Neyse ki akım daha çok yeni. Kim bilir belki de şu an harıl harıl buna çalışıyorlardır...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA