Türkiye'nin en iyi haber sitesi
PELİN KAYA

Karantinada onları konuştuk

Karantina döneminde evinde sessizce zaman geçiren ünlüler olduğu gibi bu 2-2.5 aylık dönemde ününe ün katanlar da oldu. Hatta unuttuğumuz ünlüleri bile yeniden hatırladık. Karşınızda pandemi döneminin yıldızları;

BARTU KÜÇÜKÇAĞLAYAN-MELİKŞAH ALTUNTAŞ: Sinema yazarı Melikşah Altuntaş ve başarılı oyuncu Bartu Küçükçağlayan ikilisi karantina döneminin en eğlenceli Instagram canlı yayınının sahibi oldular. Gece 00:00'da başladıkları Mücbir Sebepler adını verdikleri canlı yayınlarıyla 1 saat boyunca binlerce kişinin evlerine konuk olmayı başardılar. Magazin gündemini eğlenceli bir şekilde ti'ye almaları çok sevildi. Konu olan ünlüler bile canlı yayınlarına katılıp eğlenceye ortak olabildi. Sosyal medya üzerinden yapılan reklamların istendiği zaman ne kadar keyifli olabileceğini de bu ikili sayesinde görmüş olduk. Umarım yeni dönemde çıtayı düşürmezler ve onları severek izlemeye devam ederiz.

BURCU ESMERSOY-BÜŞRA PEKİN-LARİSSA GACEMER: Hiç kuşkusuz pandemi döneminde yeni arayışlar içinde olanların açlığını Tiktok uygulaması giderdi. Tabii Tiktok uygulamasındaki efektleri başarılı kullanan isimler de dikkatleri çekmiş oldu. Şimdilik ilk üç sırayı bu harika kadınlar paylaşıyor.

MURAT ÖVÜÇ: Sosyal medyada yaptığı yardımları göstermesinin yanı sıra argo konuşmalarıyla memleketin en ünlü fenomenlerinden biri oldu Murat Övüç. Bir videosunda 'Nekşfliş' yanlış telaffuzu 7'den 70'e herkesi eğlendirdi ve kendisine büyük bir sempati kazandırdı. Ama bu yakaladığı sempatiyi herkese laf yetiştirmesi, yaptığı yardımlar için teşekkür beklemesiyle de hızlı bir şekilde kaybetti.



Esra Dermancıoğlu-Alican Yücesoy

Karantina döneminin ilk günlerinde evinde çılgınca dans etmesi ve enerjimizi yükseltmesiyle radarımıza girdi Esra Dermancıoğlu. Ardından gece geç saatlerde yaptığı Instagram canlı yayınlardaki performansıyla bambaşka bir Esra Dermancığlu ile karşılaştık. Doğaçlama şekilde mutfak hünerlerini eğlenceli bir şekilde sunmaya başladı. Bir süre sonra canlı yayınına yakın dostu Alican Yücesoy'u almaya başladı. Yarattıkları karakterlerle bir anda kadın-erkek ilişkisinin en komik hallerini izler olduk. İkisi de o kadar iyi oyuncu ki hâlâ bize sunulanın gerçek olup olmadığından emin olamıyoruz. Ama izlemekten de kendimizi alamıyoruz.



Fırat Çelik

'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinden sonra birkaç filmde oynayan ve daha sonra da Paris'e yerleşip restoran açan Fırat Çelik karantinada yüzünü tekrar hatırlattı. Dansçı yeğeni Ozi ile Atiye'nin 'Salla' şarkısıyla dans ettikleri video, sosyal medyada öyle bir patladı ki eminim şaşkınlıklarını hâlâ üzerlerinden atamamışlardır. Gerçi bu video sonrasında gelenlerin hiçbiri 'Salla'daki performansları kadar iyi olmasa da karantina döneminin yıldızları arasına girmeyi başardılar.



Acun Ilıcalı

Koskoca bir medya patronunun Instagram canlı yayınında rekor kırmak istemesi heyecan yarattığı gibi şaşkınlık da yarattı. Evet yarışma programının rüzgarını da arkasına alıp kısa sürede canlı yayında 3 milyon kişi tarafından izlenmeyi başardı ama bir kesim de bu ergen işlerini kendisine yakıştırmadı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA