Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kanal D, Marx'ın Das Kapital'ini dizi yapıyor

'Yaprak Dökümü' ve 'Aşk-ı Memnu' ile başlayan unutulmaz eserlerden uyarlanan dizi furyasına, Karl Marx'ın ölümsüz eseri 'Das Kapital' de ekleniyor. Kanal D için televizyona uyarlanacak eser toplam üç cilt olduğu için dizinin en az 3 sezon sürmesi bekleniyor. Dizinin yapımcısı Kerem Çatay, 'Şu anda çekimlere tam olarak başlayamadık çünkü sizin de gördüğünüz gibi grev coşkusu her yerde. Oyuncular sürekli halay çekiyorlar' dedi... İlk defa internette yapılan bir anketi kaybettik Daily Mirror gazetesinin yaptığı 'Son 20 Yılın En İyi Aktörü' anketini Türkiye, Nejat İşler ile 3. sırada bitirdi. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, "Biz kazanamayalım diye gizli oylama yapmışlar, sonuçlara itiraz edeceğiz" dedi... Radikal'in geleneksel tecavüz fotoğrafı 5. yılını kutladı Radikal gazetesinin bütün tecavüz haberlerinde kullandığı fotoğrafın 5. hizmet yılı, gazete binasında düzenlenen sade bir törenle kutlandı. Törende Radikal Genel Yayın Yönetmeni İsmet Berkan, "Basın camiasında aynı fotoğrafın 5 yıl boyunca kullanılması ender rastlanan bir istikrar örneği" dedi. Tören 5 yıl içinde bu fotoğrafın kullanıldığı yüzlerce tecavüz haberinin sergilendiği slide-show'la sona erdi... Parti kapatma artık 5 dakika Adalet Bakanlığı ve TÜBİTAK'ın ortak çalışmasıyla hazırlanan 'Par- Ka.NET' projesi sayesinde, aylar hatta bazen yıllar süren parti kapatma davalarının önündeki tüm bürokratik engeller kaldırılıyor. Artık kapatma davaları internet üzerinden online olarak açılabilecek ve sadece birkaç tuşa dokunularak partiler 5 dakikada kapatılabilecek... IMF'den 'Durumunuz yoksa borcunuzu sonra ödeyin' teklifi IMF'nin yaptığı bu incelik sonrasında gözleri dolduğu gözlenen Hazine Müsteşarlığı Borç Ödeme Dairesi Başkanı Ersin Özbükey, "Ben böyle bir hareketi anamdan, babamdan görmedim. O kadar borcumuz var, her sene size mahcup oluyoruz ama siz hâlâ bize 'Durumunuz yoksa sonra da verebilirsiniz' deme nezaketini gösteriyorsunuz ama bu parayı şimdi vermezsek, oraya buraya derken çarçur ederiz, siz en iyisi şimdi alın" dedi. Kolbastı birincisinin sara krizi geçirdiği anlaşıldı Trabzon'da bu yıl ikincisi düzenlenen 'Geleneksel Kolbastı Yarışması'nda tüm rakiplerini geride bırakarak birinci olan Ersin Özbükey'in (19) yarışma sırasında sara krizi geçirdiği anlaşıldı. Finalde gösterdiği 'yerde anlamsız hareketler yaparak debelenme' performansıyla uzun süre ayakta alkışlanan talihsiz genç, kaldırıldığı hastanede "15 dakika boyunca yerde çırpınıp durmama rağmen bir Allah'ın kulu yardımıma koşmadı" dedi.

***
ABD'de Weekly World News adlı bir bulvar gazetesi vardı. Dünyanın en saçma, en komik asparagas haberlerini yapmasıyla ünlüydü. Yayın hayatına artık internette devam eden bu gazetenin 'Fidel Castro'yu uzaylılar iyileştiriyor', 'Hesap ödenmeyince doktor ayırdığı siyam ikizlerini geri dikti' başlıklı haberleri hâlâ dilden dile dolaşır. Başta okuduğunuz haberler ise Zaytung adlı internet sitesine ait. Weekly World News'un izinde gidiyor. Bazen tatsız şakalara imza atsalar da yaratıcılık ve ince mizahın başrolünü oynadığı bu siteyi mutlaka takip edin. Güne iyi başlamak için birebir...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA