Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Cem Yılmaz, Cansu Dere'yi izliyor mu?

Cem Yılmaz, TİM'de gerçekleşen gösterisinde 'Muhteşem Yüzyıl' dizisini dilene dolamış...
Meryem Uzerli'yi taklit ederek şunları söyledi: "Dilime yapıştı atamıyorum. Şu kız da artık Türkçe'yi öğrensin. Sultanahmet'e gelen turistler gibi konuşuyor. Dizide sürekli yarım Türkçe ile 'Nigar Kalfa' ve 'Hünkarım' sesleri geliyor. Bu arada ben diziyi izlemiyorum, bana öyle anlatıyorlar. Geçen kuzene 'Bizim Ozan Güven dizide ne yapıyor?' diye sordum. Kuzen de 'Hiç; sadece kafası önünde geziyor' dedi. Dünyanın en kolay seti 'Muhteşem Yüzyıl'... Sürekli padişah geçiyor, kafanı önüne eğiyorsun. Sonra dizi bitiyor.
Zaten Halit Ergenç'te 7.5 kilo sakal var."

UNUTAMADI MI?
Hem komik hem de ilginç açıklamalar değil mi? Cem Yılmaz, 'Muhteşem Yüzyıl'ı izlemediğini, havadisleri kuzeninden aldığını söylüyor ama yaptığı espriler ince detaylarla dolu!
Yani espriler ısmarlama değil, Cem Yılmaz'ın gözlem gücünün eseri gibi duruyor.
Eğer espriler kuzenine aitse Türkiye yeni bir stand-up yıldızı kazanabilir!
Vallahi kusura bakmasın ama ben Cem Yılmaz'ın diziyi izlediğini düşünüyorum.
Diziyi izleyip izlememesi bu kadar önemli mi? 'Firuze'yi Cem Yılmaz'ın eski sevgilisi Cansu Dere oynadığı için önemli tabii ki!
Bu arada yazıyı "Cem, Cansu'yu unutamadı" gibi 'bakkal-magazin' edebiyatına bağlamak gibi bir derdim yok...
Yılmaz, diziyi izlediğini söyleseydi, hem küçük çapta bir tabuyu yıkardı, hem de olgun bir tavır sergilerdi diye düşünüyorum sadece.
Hatta "Diziyi eşimle birlikte izliyorum" deseydi "Cem, Cansu'yu unutamadı" lafları da tarihe karışırdı!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA