Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Game of Thrones' uzuyor

Gel teskere, gel teskere bitsin bu hasret, internet başında gencin, yetişkinin yüzüne hasret...
Lost'un yeni sezonunun başlaması için de beklerdik ama 'Game of Thrones' daha acımasız çıktı; şafak saydırıyor.
Her sezon 10 bölüm çekilir mi? 'Game of Thrones' ise çekilir. Bizimkiler gibi bakkal hesabı yapmıyorlar! Sinema filmi gibi 10 bölüm çekiyorlar; 40 bölümde kazanacakları parayı kazanıyor ve efsane oluyorlar.
Üçüncü sezonunun başlayacağı 31 Mart'a az kaldı. Dizi; ABD yayınından 24 saat sonra CNBC-e'de ekrana gelecekmiş. Dizinin gazete ilanlarında, ejderhaların büyüdüğünü öğrendik. Lakin CNBC-e dergisine göre yeni sezonun asıl kahramanı, acımasız Mance Rayder karakteri olacakmış. Bir 'Yabanıl' olarak dünyaya gelen, 'Gece Nöbetçileri' tarafından büyütülen, onlardan biri olduktan sonra da sözünü bozup 'Yabanıllar'a katılan 'Mance Rayder'ı; 'Rome' dizisinden hatırlayacağınız Ciaran Hinds oynayacakmış. Sibel Kekilli'nin dizideki sahneleri artacakmış.

EN GÜZEL HABER
Yeni sezona dair bence en güzel haberlerden biri; üçüncü sezonun 'A Storm of Swords' kitabının sadece yarısını anlatacak olması. Bu da daha çok sezon demek!
Bir de üçüncü sezonda bölümler dört-beş dakika daha uzun olacakmış. 10x5=50 dakika; bu da ekstradan bir bölüm demek.
'Game of Thrones' işte böyle bir dizi; parmak hesabı yaptırıyor izleyicisine.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA