Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Kaçın, kafatasçı müdür geri döndü!

Geçtiğimiz yıl Erzurum'da Dumlupınar İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Aydın, bir konferansta "Emniyette suçluların kanını alıp gen haritası çıkarsınlar. Çocuk doğduktan sonra analizi yapılsın. Vatana, millete, bu ülkeye zararlıysa; yürümeden yok edilsin" önerisinde bulunmuş, Türkiye çalkalanmıştı.
Hitler'i hatırlatan bu faşist, ırkçı söylemi eleştiren birçok köşe yazısı ve haber çıktı, TV'de bol bol tartışıldı. Devlet yetkilileri de Aydın'ı eleştirmişti.

KURU BİR ÖZÜR YETTİ
Aradan sadece bir yıl geçti.
Aydın, mahkemedeki ilk duruşmasında tüm çocuklardan özür diledi ve beraat etti. Mahkeme kararını Yargıtay da onaylayınca; Aydın, eski görevine döndü.
Aydın'ın sadece okulu değişti; Enver Paşa İlköğretim Okulu'na müdür oldu. (Okulun ismi de ofsayt!)
Bu yeni gelişme, sadece ajans haberi olarak medyada yer aldı.
Oysa, mahkemenin bu kararı ve Aydın'ın görevine dönmesi ses getirmeliydi.
Hepsi bu mu? Çocukların daha yürümeden yok edilmesini isteyen bu Ortaçağ zihniyeti, kuru bir özürle kurtuldu mu yani?
Vallahi yetkim olsaydı; Aydın'a, cezaevlerindeki çocuk koğuşlarında bir süre öğretmenlik yaptırır, sonra da bu çocukların neden suça itildiğini araştıran bir tez yazdırırdım.
Fakat Aydın 'Çocuklar melektir' başlıklı kompozisyon bile yazmadan görevine döndü! Çocuklarımız bu kafatasçı zihniyete emanet ediliyorsa, Aydın çok daha iyi yerlere de gelir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA