Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Günaydın partisinden notlar

2013 yılı Sabah'ın Günaydın eki için güzel geçti.
Özel haberler, gündem yaratan manşetler, çok konuşulan röportajlar vs...
Başarıları tek tek yazmaya kalksam, bu köşe yetmez.
Asena Erkin ve Berkay'ın Akmerkez'deki bebek odasında buluşma haberi tek başına yeter aslında... 2013 tam biterken, magazin gündemine bomba gibi düştü bu haber. Yoğun siyaset gündemini bile geride bıraktı. En önemlisi, magazin ekleri arasındaki tatlı rekabeti kızıştırdı.

İÇİMİZDEN BİRİ...
Biz Günaydın ekibi için bu yılın en önemli gelişmesi; yıllardır bu eke emek veren, iş dünyasından özel röportajlarla adından söz ettiren Sinan Özedincik'in Günaydın Yayın Koordinatörü görevine getirilmesi oldu.
İçimizden birinin, yıllarca bu eke emek vermiş bir gazetecinin bu önemli göreve getirilmesi, elbette genç gazetecilere örnek olacaktır.
Sabah Ekler Yayın Yönetmeni Şengül Balıksırtı'nın önderliğinde Özedincik ve ekibinin yeni yılda da güzel işler çıkaracağına inanıyorum.

GÖRKEMLİ KUTLAMA
Güzel geçen bir yılın kutlaması da güzel olur. Günaydın ekibi dün tarihi The Grand Tarabya Hotel'de yeni yılı özel bir partiyle kutladı. Geniş çaplı bir tadilatın ardından geçtiğimiz Şubat ayında tekrar hizmete giren otel, o eski görkemli günlerinden birini yaşadı.
Emel Sayın, Hülya Avşar, Özcan Deniz, Erkan Özerman, Deniz Seki, Birol Güven, Şükrü Avşar... Davete; magazine, iş ve cemiyet hayatına yön veren o kadar çok isim katıldı ki... Her birinin ismini yazmaya, benim köşeme ayrılan yer ne yazık ki yeterli olmaz...
Birbirinden ünlü isimler, Günaydın ekibiyle birlikte yeni yılı erkenden kutlamış oldu.

SÜRPRİZLERE HAZIR OLUN
Cenk Eren'in hoş sohbeti, eğlenceli sahne şovuyla tüm konuklar felekten bir gece çaldı. Deniz Seki istekleri kırmayarak sahneye çıktı, bol bol dans edildi, oynandı, pasta kesildi vs.
Bu önemli gecede Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yardımcısı Metin Yüksel, Sabah Gazetesi Haber Koordinatörü Şaban Arslan, AT V Genel Müdürü Adem Gürses de bizleri yalnız bırakmadı.
Bir grup gazeteci arkadaş, Metin Yüksel ile sohbet etme fırsatı bulduk. Yüksel'in kafasında hep yeni projeler var. Yeni yılda Günaydın'da bazı sürprizlere şimdiden hazır olun!
Özetle, yoğun ama güzel geçen 2013 yılının yorgunluğunu keyifli bir partiyle üzerimizden attık.
Yeni yılda Günaydın'ın yine özel haberler ve röportajlarıyla gündeme damga vuracağına, hayatınıza renk katacağına inancım sonsuz.
Bizi izlemeye devam edin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA