Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Mevlana&De Niro

Duka Film'in sahibi Özkan İpek, 'Ertuğrul Gazi' dizisindeki Mevlana rolü için Robert De Niro'ya teklif götürdüğünü açıklamış. Oscar'lı oyuncudan; 'Okuduğum birçok senaryo var ancak 'Ertuğrul Gazi'de Mevlana'yı oynayabilirim. Kararımı size kısa sürede bildireceğim' yanıtını alan İpek, sabırsızlıkla De Niro'nun son kararını bekliyormuş.

TANIMIYORMUŞ!
Birçok gazetede çıkan bu haberle ilgili daha birçok detay var. İnternet siteleri, 'Mevlana'yı oynayabilirim' lafından yola çıkarak 'Robert De Niro, Mevlana'yı oynayacak' başlığını bile attılar. Önceki gün Kelebek'te Reha Erus'un Sylvester Stallone ve Robert De Niro ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafı yayınladı. Erus, De Niro'ya 'Mevlana' teklifini sormuş. Oscar'lı oyuncu da "Mevlana kim tanımıyorum. Üstelik ben dizi film çekmem" demiş. Bu sözler; İpek'e bir gönderme yapılmadan, Kelebek'te küçük haber olarak yayınlandı. Şimdi kim doğruyu söylüyor? İpek, De Niro ile konuştuğunu ve 'Mevlana'yı oynayabilirim' yanıtını aldığını söyledi. Acaba De Niro diye bir başkasıyla mı konuştu? İpek'i kandırdılar mı? Yoksa İpek bir hayal dünyasında mı yaşıyor?

GERÇEĞİ AÇIKLAYIN!
Ya da İpek, TV kanallarının ve sponsorların dikkatini dizisine çekmek için atıp tutuyor mu? Bu atıp tutanlardan o kadar çok var ki; klasik yapımcı taktiği bu. Onlar için dizi gündeme gelsin, yeter. Sayın İpek, gerçeği açıklayın. De Niro, Alzheimer hastası mı, konuştuğunu hatırlamıyor mu yoksa?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA