Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

MGD töreni ve Günaydın

Magazin Gazetecileri Derneği, 20. Altın Objektif Ödülleri şerefine son yılların en görkemli ödül törenlerinden birine imza attı. Uğur Yücel'den Ata Demirer ve Selçuk Yöntem'e kadar birçok ünlü sanatçı törene katıldı.
Gecenin en büyük sürprizi ise 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin neredeyse tam kadro törene iştirak etmesiydi. Halit Ergenç, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç vs.; herkes çılgınlar gibi eğlenmiş.
MGD Başkanı Sinan Tosun'u kutlarım; MGD'ye de böyle bir tören yakışırdı.
Törende en çok ödül alan (beş ödül) gazete; SABAH oldu.
Ömer Karahan, Hakan Uç, Gökhan Gökduman, Öner Öngün yıl boyunca çok konuşulan haberleriyle ödülleri sonuna kadar hak ettiler. Benim asıl ilgimi çeken ise Günaydın Yayın Koordinatörü Sinan Özedincik'in de ödül alması.
İşte Günaydın'ın farkı da burada ortaya çıkıyor; bizim ekte müdüründen muhabirine herkes röportajını, haberini yapıyor ve ödülünü de alıyor. Ekip ruhu bu olsa gerek.
Bugünkü manşetimiz de epeyce gündem yaratacağa benziyor. Deneyimli muhabirimiz Yüksel Yavuz, Fenerbahçe taraftarının kurduğu Zorkoflar grubunun teknede düzenlediği şampiyonluk kutlamasında çok konuşulacak fotoğraflar çekmiş.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA