Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Marmaris Büfe'nin ayıbı

Sabah muhabiri Gökhan Gökduman ile Güneş muhabiri Ahmet Döğen, önceki gece Cihangir'deki Etiler Marmaris adlı büfede Nez'in fotoğrafını çekmişler. Sen misin çeken; büfenin sahibi Gökhan Güler, 15 adamıyla birlikte Cihangir'in orta yerinde gazetecileri dövmüş. Bu dayaktan Sabah'ın ulaştırma görevlisi Sadık Şentürk de nasibini almış.
Üçü de hastaneden darp raporu aldı.
15 kişiyi nerden buldunuz; eşkıya mısınız siz? 15 kişiyle adam mı dövülür, delikanlılık bu mu? Bu gençlerin suçu ne; Nez adında, şöhreti çoktan bitmiş bir şarkıcının fotoğrafını çekmek mi?

MEKAN RUHSATSIZMIŞ!
Asıl bomba dün ortaya çıktı; polis, büfenin ruhsatının olmadığını tespit edip mekanı mühürlemiş. Etiler Marmaris, Cihangir'in orta yerinde ruhsatsız büfe işletip bir de 15 kişiyle adam dövüyor; rezalet!
Dün yayınlanan dayak haberinden sonra Etiler Marmaris'in şubeleriyle ilgili şikayet telefonları da aldık. Etiler Marmaris'in Türkiye'de birçok şubesi bulunuyor. Sanırım fazla büyümenin dezavantajlarını yaşıyorlar. Sosyal medyada da Etiler Marmaris'in şubelerinin ürün ve servis kalitesiyle ilgili bir sürü şikayet var; Marmaris büfenin CEO'su kimse, şubelerini bir gözden geçirsin, muhabir dövmek yerine adam gibi çalışmalarını söylesin!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA