Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Biz bu takımı niçin sevdik?

"Ben onun (Ersun Yanal) başkanıyım. (Bodrum'dayken) Herkes geldi, beni ziyaret etti; hocayı sordum, 'Denize açılmış' dediler... Gelmesi, 'Merhaba başkanım' demesi gerekmez miydi?"
"Dirk Kuyt bugün geldi. Ersun Yanal'ın gittiğini duyunca bana 'İyi etmişsin Başkan' dedi."
"Bizi Ersun Yanal değil; futbolcularımız kadar, Galatasaray'ın kötü gidişi de şampiyon yaptı."
Aziz Yıldırım'a ait bu açıklamalar... Normalde öldürseniz Yıldırım'a "Bizi Galatasaray şampiyon yaptı" dedirtemezsiniz. Belli ki zor durumda kendisini savunmak için bunu bile söyledi Yıldırım.

PARALEL YAPI GİBİ!
Bu açıklamaları okurken sanki film izliyor gibi oldunuz değil mi? Yıldırım ne çok ilgiye muhtaç bir insanmış meğer. Alex'i gönderirken de tercüman Samet'i ortaya atmış, "Öyle değil mi Samet?" diyerek ondan güç almıştı. Şimdi de Kuyt'ı ortaya attı. Bakalım Kuyt ne diyecek...
Hakkını yemeyelim; Aziz Yıldırım'ın hayatı Fenerbahçe, bu kulübe büyük hizmetleri oldu. Ancak Fenerbahçe'yi babasının malı gibi yöneten bir diktatör o...
Şimdi serbest düşüşe geçti. Ortada hiçbir sorun yokken sırf yine egosunu dizginleyemediği için Fenerbahçe'yi krize soktu.
Kazanmak, müzeyi kupalarla doldurmak, dört yıldızı takmak her şey değil.
Biz bu takıma; sarı-lacivert renkleri, Lefter'i, Can Bartu'su, Kurtuluş Savaşı'nda düşmana meydan okuyuşu için, şanlı tarihi için gönül verdik.
Şimdi ise Yanal'ın soyunma odasındaki küfürlü konuşmasını tartışıyoruz. Koskoca Fenerbahçe'de hocasının konuşmasını kaydeden, özel hayatını yöneticilere ispiyonlayan köstebek futbolcular kim diye merak ediyoruz. Soyunma odası bir takımın namusudur! Ses kayıtları, fotoğraflar, medyada manipülasyonu vs... Paralel yapı gibi çalışmışlar yahu! Yazık, Fenerbahçe bu hallere mi düşecekti...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA