Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Magazin gündemden düşüyor

Eskiden yaz aylarında magazin haberleri ülke gündemine damgasını vururdu. Ortalık yeni aşklar, büyük kaçamaklar ve polemiklerden geçilmezdi. Yaz bitiyor ama hâlâ günlerce konuşulacak bir paparazzi haberi çıkmadı. Elbette ünlüler artık çok iyi kamufle oluyor; yasak aşklar Yunan adalarında ya da Avrupa'da yaşanıyor.
Yine de az da olsa flaş magazin haberleri çıkıyor ama gündem yaratamıyor. Çünkü son birkaç yıldır Türkiye'nin gündeminde sadece siyaset var.
Eskiden ana gazete yazarları bile magazinsel konularda kalem oynatırdı. Şimdi ise magazin eki yazarları bile siyaset yazmak zorunda kalıyor.
Evet, ülkece önemli virajlardan geçtik, genel ve yerel seçimlere ek olarak referandum ve cumhurbaşkanlığı seçimleri yaşandı.
İster istemez siyaset daha çok gündemimizde oluyor. Ama bu kadar yoğun siyaset de iyi değil. Twitter'a bakıyorum; bazıları sabahtan akşama kadar ülkeyi kurtarıyor. Tamam, bazı olaylara tepkini koyarsın ama günün 12 saati Twitter'da siyaset yapmanın âlemi ne? Vekiller bile o kadar siyaset yapmıyor.
Ülkece içimiz dışımız politika oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA