Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Aksiyonun rüya takımı

'Cehennem Melekleri The Expendables' film serisi, Real Madrid gibi... Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren gibi rüya takımı andıran oyuncu kadrosu, her yeni filmde büyük transferlerle daha da güçleniyor.
Bugün vizyona giren üçüncü filme; Mel Gibson, Wesley Snipes, Harrison Ford ve Antonio Banderas gibi usta oyuncular da katılmış.

MEL GIBSON KÖTÜ ADAM
'Cehennem Melekleri'nin bu kez görevi, çok güçlü bir silahın yanlış kişilerin eline geçmesini engellemektir. Peşine düştükleri silah tüccarının, 10 yıl önce öldüğü sanılan 'Cehennem Melekleri'nin kurucu ortağı 'Conrad Stonebanks' (Mel Gibson) olduğu anlaşılınca işler karışır. Conrad, eski arkadaşlarına ağır bir yenilgi tattırır. 'Barney' de (Sylvester Stallone) paralı asker kadrosunda gençleştirmeye gider ama evdeki hesap çarşıya uymaz...
Bu film, izleyici aksiyonun 'rüya takımı'ndan neyi bekliyorsa onu veriyor: Bitmeyen macera, aksiyon ve dövüş... Filmde yine sağlam espriler, efsane oyuncuların eski filmlerine göndermeler var. Onlar 70'lerin son yılları, 80'ler ve 90'ların ilk yılları diyebileceğimiz bir dönemin yıldızlarıydılar.
Yetişkinlerin, bu filmi izlerken çocukluklarına döneceği kesin. Gençler ise aksiyon efsanelerini yine bir arada izleme fırsatı bulacak.
Filmin eleştirilecek yönleri yok mu, elbette var ama ben 'Cehennem Melekleri'ni ilk filmden beri büyük bir keyifle izliyorum, çocukluğumun yıldızlarına daha bir duygusal yaklaşıyorum.
Bu seri aynı zamanda aksiyonun altın çağına saygı duruşu niteliğinde ve o dönemde çekilmiş filmlerin temel özellikleri örnek alınmış. Şimdikiler gibi kafa karıştıran bir senaryo yerine, öyküsünü daha basitçe anlatıyor. İzleyiciye de nefes kesen bir aksiyon şölenini izlemek kalıyor.
Bu bunaltıcı yaz sıcağında, soğuk klimalı salonlarda 'Cehennem Melekleri 3' iyi gider.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA