Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Amaç serinlemekmiş!

Ice Bucket Challenge, yani 'bir kova buz meydan okuması' akımına göre; ya ALS için bağış yapacaksınız ya da buz dolu bir kovayı başınızdan aşağı dökeceksiniz.
Tüm dünya şu an hem bağış yapıp, hem de farkındalık için buz kovasını başından aşağı döküyor. İki gün önce ABD'de 15.5 milyon dolar bağış toplandığı açıklandı. Türkiye'de ise bu rakam sadece 4 bin lira.
Sosyal medya yıkılıyor, memleketin yarısı buzlu suyu başından aşağı döktü galiba. Herkes 5 lira yardım yapsaydı, ABD'yi geçerdik belki de.
Spordan iş dünyasına, sanat dünyasından medyaya kadar neredeyse kampanyaya katılmayan ünlü kalmadı ama bağış sadece 4 bin lira...
Buzlu suyu başından aşağı dök serinle, videonu tüm Türkiye izlesin, müthiş bir reklam yap, duyarlı olduğun konuşulsun ama bağış yapma. Oh ne güzel iş!
Hep yazıyoruz; bizim ünlülerin cebinde genelde akrep oluyor... Ne vakıf kurarlar, ne de bağış yaparlar ama bedava reklam olunca kaçırmazlar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA