Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Leman Sam'ın çıldırması

Kurbanlık hayvanlara eziyet edenler, uygun yerlerde usulüne uygun kesim yapmayanlar, yol kenarlarını kan gölüne çevirenler ve kaçan danaların peşinde yaşanan amansız kovalamaca vs...
Hayvanseverlerin tüm bu üzücü görüntüler karşısında dehşete kapılmaları doğal. Bu görüntülerin yaşanmasını istememekte haklılar. Öte yandan kurban kesimine tamamen karşı olanlar var, işte onları hiç anlamıyorum.
Sabah kahvaltısında sucuklu yumurta, öğlen de hamburger yiyip Kurban Bayramı'nı protesto eden hayvanseverleri anlamakta güçlük çekiyorum.
Bütün bir yıl koyunlar, kuzular, danalar vs. kesiliyorken ses çıkarma, köfteyi, döneri, kebabı löpür löpür götür ama Kurban Bayramı gelince hayvan kesimine karşı çık; olacak şey mi bu?

ARKADAŞI BİR FARE!
Bir de Leman Sam gibi çıldıranlar var. Twitter'a 'Benim için IŞİD ile bıçağını masum bir hayvanın boğazına dayayan aynı duygudadır, IŞİD beni şaşırtmıyor' diye yazmış.
Sam, kurban kesenleri IŞİD'ci yapmış; söyleyecek bir laf bulamıyorum! Aslında şaşırmamak lazım, Sam vakti zamanında da şöyle bir açıklama yapmıştı: "Böcekler, hayvanlar benim akrabam gibi... Hamam böceklerini patates püresiyle beslediğim doğru. Ben çok titiz biriyim, mutfağıma giriyorlardı. Girmesinler diye bahçede patates püresi verdim. Birçoğu buna inanmaz. Ben yazlığımdayken altı ay Fahrettin adını koyduğum bir fareyle konuştum!"
Ne diyelim, Allah akıl fikir versin!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA