Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Karatecilere Sneijder dayağı

Fenerbahçe'nin Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde kamp yapan Karate Milli Takımı sporcuları, Galatasaray-Fenerbahçe maçında Sneijder'ın attığı gollere sevinince saldırıya uğramış.
Milli takım sporcularından Serkan Yağcı, Twitter'a şöyle yazmış: "Alkollü olan ve kulüp görevlisi olduklarını söyleyen kişiler, arkadaşlarımıza hakaret ve küfür etti. Bize, Aziz Yıldırım'ın en yakın adamları olduklarını söylüyorlardı. Daha sonra bize saldırdılar. Tesisleri terk etmemizi istediler. Resmen bizi kovdular. Jandarmadan yardım istedik. Birçok kez jandarmayı aramamıza rağmen gelen olmadı. Saat 23.45 civarında da araçlara binerek oradan ayrıldık."

FANATİZM!
Bazılarınız 'Olay Galatasaray ya da Beşiktaşlılar'ın tesislerinde gerçekleşse yine aynısı olurdu' diyecektir.
Haklısınız, aynı tepkinin verilme olasılığı yüksek ama bu, saldırının yanlış olduğu gerçeğini değiştirmez. Madem bu tesiste başka takımların konaklamasına izin veriyorsunuz, kimsenin gol sevincine de karışamazsınız. Orda Galatasaraylı karateciler sevinçten timsah yürüyüşü yapsa da karışamazsınız.
Karatecilerin tartaklanmalarına rağmen karşılık vermemeleri de enteresan. Karate yeminini bozmadılar demek ki! Ya da karşılarında arkası çok sağlam insanlar vardı.
Jandarmanın şikayete rağmen gelmemesi, milli sporcuların tesisi terk etmek zorunda kalması vs... Lanet olsun böyle fanatizme! Yahu o gençler milli sporcu; yarın madalya aldıklarında onlarla gurur duymayacak mısınız?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA