Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ata, Serra Yılmaz'a aşık olamaz mı?

Herkes Ata Demirer ve Özge Borak'ın sürpriz ayrılığını konuşuyor.
Ata da, Özge de dünya tatlısı iki insan. Tıpkı 'Eyyvah Eyvah' filmindeki gibi mutlu bir evlilikleri vardı ya da dışarıdan öyle görünüyordu.
Ta ki, kısa süre önce Borak'ın Twitter hesabından şu tweet atılana kadar: 'Ata Demirer gibi bir herifle birlikte olduğumdan dolayı utanıyorum.
Serra Yılmaz ile beni aldatıyor, boşanma kararı aldık.' Daha sonra Twitter hesabının hack'lendiği açıklandı.
Şimdi bu tweet'in üstüne gelen boşanma kararı kafaları karıştırmıyor değil!
Yoksa Özge'nin hesabı hack'lenmemiş miydi?
Akıllara hemen şu sorular geliyor: "Kim Özge'nin Twitter hesabını hack'leyip böyle bir tweet atsın ki?", "Hacker'lar ne zamandan beri aşk-gönül ilişkileriyle uğraşıyorlar?"

SANATÇILAR SÜRPRİZ YAPAR
Elbette etraf manyak dolu, insanların evliliğini bitirmek isteyen hacker'lar da olabilir. Ama o tweet'in üstüne ayrılık haberinin gelmesi de enteresan!
Kimse Serra Yılmaz ile Ata Demirer arasında bir aşk ilişkisinin olacağına ihtimal vermiyor ama hayat bu, neden olmasın?
Özelikle de sanat dünyasındaki ilişkiler insanları ters köşeye yatırmıyor mu?
Aslında buradan da bir tartışma konusu çıkabilir. Ne yani Ata, Serra'ya aşık olamaz mı? Evli her erkek illa çıtır bir kızla mı eşini aldatıyor? Örneğin Demir Demirkan, evliliğini lise yıllarındaki aşkı için bitirmedi mi? Bir de ilişkilere niye hep normal açıdan bakıyoruz. Sanatçıların marjinal ilişkilerin insanları olduğunu da unutmayalım.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA