Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Her Kızımız Bir Yıldız'

Önceki gece Esma Sultan Yalısı'nda Mercedes- Benz Türk'ün, Sosyal Sorumluluk Projesi 'Her Kızımız Bir Yıldız'ın 10'uncu yaşını kutladığı törene katıldım…
Mercedes-Benz Türk'ün meslek sahibi olmak isteyen kızları eğitim yolunda desteklemek üzere Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile birlikte hayata geçirdiği proje; 2004 yılında, 17 ilde 200 kız öğrencisine destek vererek başlamış. Aradan geçen 10 yılda da toplamda 56 ilden 3 bin 155 kıza eğitim desteği verilmiş. Mercedes-Benz Türk, ayrıca bu bursla eğitimini tamamlayan 20 kızımıza da kendi bünyesinde iş imkanı sunmuş. Bu proje kapsamında şu an bin 200 öğrenciye burs veriliyor.

EĞİTİME DESTEK
Törende 3 bin 155 kızımızı temsilen 13 kız sahneye çıktı. Bir kızımız ''Gücü yeten her insan, her kurum burs vermeli. Benim için manevi destek daha önemliydi. Burs alınca kendinizi yalnız hissetmiyorsunuz" dedi. Kızımız haklı; maddi zorluklar yüzünden ailesinin okula gönderemediği kızlara daha çok yardım etmeliyiz.
Mercedes-Benz Türk gibi daha birçok büyük marka ülkemizde iş yapıyor. Bu markaların sosyal yardım projelerinde yer alması prestij açısından önemli.
Çünkü günümüzde markaların tanıtımında sosyal sorumluluk projeleri de önemli rol oynuyor. İnsanlar artık çevreye ve topluma destek olan markalara daha sempatiyle yaklaşıyorlar.
Darısı diğer dev markalara diyelim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA