Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sakal bırakanlar dertli

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, maçlara sakallı çıkan futbolcularına 25 bin lira ceza kesilmesi talimatı verdi.
Cavcav, sakal bırakanlar için de şu yorumu yaptı: "23 yaşında torunum var ve sakal bırakıyor. 'Oğlum kes' diyorum, bana ne diyor biliyor musun? 'Dede bütün sporcular sakallı, onlara niye bir şey demiyorsun?' Yahu arkadaş, burası imam hatip okulu mu? Ben 80 yaşındayım ve her gün tıraş oluyorum."
Yani Gençlerbirliği'nin futbolcularını Cavcav'ın torunu yaktı. Torununa söz geçiremeyen Cavcav, hıncını futbolcularından aldı.
Burası Türkiye, olur böyle şeyler. Yalnız Cavcav'ın anlamadığı bir noktaya dikkat çekmek isterim. Son dönemde sakal uzatmak moda. Bir 'altkültür' olan hipster'ların başlattığı bu moda temelde 'ne kadar doğal görünürsen o kadar iyi' felsefesinden hareket ediyor. Bu akımı metroseksüelliğe karşı başkaldırı olarak da görebiliriz. Erkekler sakal bırakarak özüne dönüyorlar.
Lakin son dönemde sakallı IŞİD'cilerin eylemleri hipster'ları zor durumda bıraktı. Her sakallı, cihatçı muamelesi görüyor.
Özetle; Cavcav gibi, her sakal bırakanı imam hatipli ya da IŞİD'ci görmeyin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA