Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yarınki Sezen konseri...

Sezen Aksu; Korhan Futacı ve Kara Orkestrası ile yarın Zorlu'da sahneye çıkacak. Bu konseri özel yapan; Sezen Aksu şarkılarının farklı alternatif yorumlarla seyirciyle buluşacak olması.
Kimilerinin İlhan Erşahin'den bile yetenekli bulduğu, müzik eleştirmenlerinin övgüyle bahsettikleri, 'Saksafon çalmıyor sevişiyor' benzetmelerinin yapıldığı Korhan Futacı'nın yer aldığı projeler, konserler her zaman alternatif olmayı başarmıştır. Futacı'yı Yasemin Mori gibi alternatif müzik yapanlarla bir arada dinlemek hep keyifli olmuştur.
Uluslararası sanatçılarla da sahneye çıkma başarısı gösteren Futacı'nın Sezen Aksu şarkılarına getireceği farklı yorum da bence ilgiyi hak ediyor.
Elbette Sezen Aksu ile Futacı'nın aynı sahnede olmalasından doğacak sinerjiyi de hesaba katmak lazım. Özetle; yarınki konser müzikseverler için iyi bir alternatif.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA