Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Ağaçları kesen kesene

Yalova'nın CHP'li belediye başkanı Vefa Salman'ın 'Yol yapacağım' diye 180 tane asırlık ağacı kesmesi; bu ülkede çevre ve doğa düşmanlığının sağı, solu olmadığının göstergesidir. Ülkede ağaç kesen kesene...
Belediyeciliğin; asıl ağaçları kesmeden, doğaya zarar vermeden çözüm üretmek olduğunu öğrenmemiz için daha çok zamana ihtiyacımız var.
Sosyal medyada 'Bir CHP'li olarak Yalova'da yaşasam Vefa Salman'a oy vermem. Biz burada ağaçlara kendimizi siper ediyoruz ama böyleleri yüzünden yüzümüz kızarıyor' şeklinde yorumlar yapanlar var.

ÖZÜR BİLE DİLEMEDİ
Asıl yüzü kızarması gerekenler, CHP'nin üst düzey yöneticileri. Hepsi aynı edebiyatı yapıyor: 'Ağaç kesmeyi savunamayız, Vefa Salman hata etti.' Ee sonuç? Bu 180 ağacın hesabını kim soracak? Salman istifa edecek mi?
Ne istifası, adam özür bile dilemedi yahu! Bir de önceki gün Yalova Belediyesi Meclis Toplantısı'nda ağaç kesilmesini protesto eden gençlere zabıta tarafından biber gazı sıkıldı. Salman battıkça batıyor, CHP'nin de karizmasını çiziyor!
Unutuluyor ama Salman'ın, belediye başkanı seçildiğinde ilk icraatı, Yalova'daki bisiklet yollarını kapatmak oldu.
Bir okurum, yaşananları George Orwell'ın 'Hayvan Çiftliği' romanına benzetti. Çok haklı; her şey seçilene kadar!
Bu ülkede ağaçlar kesildiğiyle kalıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA