Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bu prestij kaybı sizin

'Bu Tarz Benim' yarışmasının Show TV'den TV8'e geçmesi, iki kanal arasında yaşanan isim hakkı tartışması, Show TV'nin aynı isimde farklı jüri ve sunucularla yoluna devam etmesi vs. medyada çok konuşuldu, tartışıldı. Her iki program da yeni döneme çok iyi hazırlandı, programa sürpriz konuklar çağırdılar.
TV8 Hülya Avşar'ı konuk etmişti, dün de Burak Kut'u çıkardılar. Show TV'de Bülent Ersoy tahta oturdu, Serdar Ortaç eşinin karşısında şarkılar söyledi.

KAVGA BÜYÜK

Her iki programda yarışmacılar da eskiye göre farklıydı; daha arıza, kavga çıkaracak tipler seçilmişti. Her iki TV kanalı da bu programlara çok para harcadılar ama sonuç herkesi şaşırttı.
Her iki kanalda da 'Bu Tarz Benim', gündüz kuşağında eski reytingine ulaşamadı. Büyük yatırım ve hazırlıklara rağmen cumartesi geceleri de beklenen reytingi yakalayamadılar. Bu başarısızlık için birçok neden sıralanabilir ama bence asıl neden; yoğun tartışma ortamı ve tekrar yayınlarının izleyicide bıkkınlık yaratması.
Bu arada, Show TV'nin TV8'e göre daha elit duran jüri üyeleri Cemil İpekçi, Sibel Arna ve Umut Eker'in yarışmacılar arasında yaşanan seviyesiz kavgalara nasıl tahammül ettiklerini doğrusu çok merak ediyorum.
Belli ki yarışmacılara 'Arıza çıkarın, birbirinize girin' komutu verilmiş, onlar mahalle kavgalarındaki gibi birbirlerini yerken; Eker, Arna ve İpek'in hiçbir şey yokmuş gibi durmaları daha da komik! Mesleki anlamda büyük bir prestij kaybı yaşıyorlar, umarım bunun farkındadırlar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA