Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yükselen değer: Mithat Can

Mithat Can Özer ile ilgili haberler hep 'Sezen Aksu'nun oğlu...' diye başlar fakat fotoğraflarda hiç de annesinin ünlü çocuğu gibi durmaz Mithat Can Özer... Fit ve cool görüntüsü, eğlence tarzıyla her zaman ilgi odağı olur.
Mithat Can'ın Instagram'dan medyaya düşen parti fotoğraflarında, hep ünlü sanatçı dostları ile eğlenirken hallerini takip ediyoruz. Fotoğraftaki ünlü, kadın olunca; hemen aşk dedikoduları servis ediliyor. Lakin o karelerde hep arkadaş grubuyla eğlenme söz konusu. Mithat Can her zaman eğlencenin lokomotifi gibi duruyor.
Kendisini vakti zamanında Nurgül Yeşilçay'la birlikte gören gazetecilerin, 'Yeni bir aşk mı?' sorusuna 'Eskiden beri hastasıydım zaten' cevabını vermesi de onun bu rahat ve esprili tarzını dışa vuruyordu.
Mithat Can'la gecelere akan ünlüler kervanına son olarak Cem Yılmaz da dahil oldu. Fotoğrafta Mithat Can ve Cem Yılmaz eğlencede zirve yapmış gibi duruyor. Bu kareye dair en çok merak uyandıran soru da 'Kim bu kız?' Özetle Mithat Can, şu sıralar İstanbul'da eğlence âleminin yükselen değeri.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA