Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

jackman'la kim dans edecek?

Merakla beklenen 'An Evening with Hugh Jackman' (Hugh Jackman'la Bir Gece) gösterisi, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde 17-20 Mart tarihlerinde dört gece sahnelenecek. İstanbul'un gece hayatında Broadway ve Jackman rüzgarı esecek.
Peki, Hugh Jackman da bizi görecek mi? Kulağımıza gelen dedikodulara bakılırsa; sanat ve sosyete dünyasından birçok ünlü kadın, Jackman'ın kulisine sızmanın, onunla tanışmanın yollarını arıyormuş. Ee 2008'de People dergisi tarafından 'Yaşayan En Seksi Erkek' seçilmenin de bazı zorlukları var. Büyük kadın hayran kitlesi, Jackman'ı İstanbul'da da yalnız bırakmayacağa benziyor. Türkiye'de bir hafta kalması beklenen Jackman, bu sürenin sonunda epey fazlaca anıyla ülkemizden ayrılacak diye düşünüyorum. Jackman'ın 'Wolverine' serisinden 'Les Miserables'a kadar birçok başarılı filmde rol alması ve Hollywood'un en saygın oyuncularından biri olması; onu dünya gözüyle yakından görmek isteyenlerin sayısını artırıyor elbette.

32 KİŞİLİK EKİPLE GELİYOR
Biraz da gösteriden bahsedelim... Jackman'ı asıl önemli kılan; tam bir sahne adamı olması ve başarılı Broadway kariyeri. Boşuna 2009 yılında Oscar törenini ona sundurmadılar. Jackman'ın Oscar gecesindeki müthiş performansı halen hafızalarda. 32 kişilik orkestrası ve dans ekibiyle Zorlu'da sahneye çıkacak olan Jackman, Boroadway'in en başarılı müzikallerinden 26 parça seslendirecek. Ünlü oyuncu, gösteride kendi hayatından da hikayelere yer verecek. Jackman'ın seyirciyle yakın iletişim halinde olacağı bu interaktif gösteride, izleyicilerden bazılarının ünlü oyuncuyla sahnede dans etme fırsatı yakalayacağı da konuşuluyor. O şanslı izleyici kim olacak acaba?
Özetle; önümüzdeki haftaya Jackman damgasını vuracağa benziyor.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA