Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Sette çok eğlendik' diyemeden ölüp gitmek

Ekşi Sözlük'te rastladım bu müthiş başlığa… Magazinciler de 'Sette çok eğlendik', 'Gerçekten çok keyif alarak çektiğimiz bi film oldu' gibi klişe açıklamaları haber yapmaktan bıktı ama ne yapsınlar, bizim ünlüler genelde konuşma kabızı.
Bırakın yaratıcı, esprili cümleler kurmayı; doğru dürüst konuşamayanlar bile var. Ama iş dizi, albüm reklamı yapmaya gelince kendilerini konuşma konusunda zorluyorlar. 'Sette çok eğlendik' diyemeden ölüp gitmek' cümlesi ise daha derin bir anlam ifade ediyor. "İçimde ukde kalan durum. Ben de sette çocuklar gibi şen şakrak eğlenmek istiyorum ulan" diyen bir yazarın açtığı başlık.

HAK ETMİYORSUNUZ
Ünlüler, genelde ortalama yaşam standartlarıyla karşılaştırıldığında çok ama çok keyifli bir yaşam sürdüklerini unutuyorlar.
Hayat zaten 'Oku, çalış, evlen, çocuk yetiştir, emekli ol, öl'den ibaret. Şanslıysan TOKİ'den ev alır, altına bir araba çekersin belki.
Bu ülkede "Senaryoyu okuyunca çok heyecanlandım", "Bu bizim olgunluk albümümüz", "Bütün ekip aile gibi olduk" diyemeden, 'Sevgili Sezen'den bir parça alamadan' milyonlarca insan ölüp gidecek.
Bari ünlüler saçma sapan kaprislerle, artistik hareketlerle insanları bunaltmasalar. Bu halka gerçek sanat eserleri verseler, sporda ülkece bizi mutlu etseler.
Kazandığınız paralar karşılığında yaptığınız albümlerin, filmlerin çoğu çöp, oynadığınız futbol ise berbat. Büyük çoğunluğunuz hak etmediğiniz paraları kazanıyorsunuz.
Hâlâ bu ülkede otel köşelerinde, parklarda ölen Yeşilçam emektarlarının filmleri sizinkilerden çok izleniyor.
Dizi sürelerinin uzunluğu, paparazzi baskısı; "Oh lan bütün borçları bitirdim, nefes aldık artık hanım be" diyemeden ölecek olmanın yanında bir hiçtir.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA