Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bu dizi kaçmaz!

Şu sıralar en çok 'Mutlu Ol Yeter' dizisinin teaser'larına gülüyorum.
Kahramanımızın yol tarifi almak için sevgilisini arayıp sonra da telefonu taksiciye verdiği teaser ise favorim. 'Leyla ile Mecnun' dizisi bittiğinden beri kendilerini boşlukta hisseden gençlere bu dizi ilaç gibi geleceğe benziyor. Hatta eğer dizi teaser'lardaki gibi komikse, tıpkı 'Leyla ile Mecnun' gibi fenomen olabilir.
Dizinin oyuncu kadrosu da sağlam; Ali Atay, Ertan Saban, Öner Erkan ve Aslı Enver gibi genç kuşağın en yetenekli isimleri rol alıyor. Dizinin bence asıl sürprizi; Yiğit Özgür'ün karikatürlerinin senaryonun çıkış noktası olması. Özgür'ün bizzat senaryo ekibinde yer almasına ise daha da sevindim.
Çünkü karikatür ile dizi, çok farklı iki mecra... Özgür; Umut Sarıkaya ile birlikte şu anda Türkiye'nin en çok güldüğü karikatürist.
Sarıkaya; Messi ise Özgür de Ronaldo yani...

KARİKATÜR VE DİZİ UYUMU
'Mutlu Ol Yeter'in en çok merak edileni de Özgür'ün karikatürlerinin ekrana nasıl yansıyacağı. Mizah dergisi okuyormuş gibi kahkahalar atacak mıyız? Peki, Yiğit Özgür de bizi görecek mi! Vallahi yayınlanan teaser'lar, karikatürlerle dizi arasında uyum sağlandığını müjdeliyor.
Mizah dergilerini takip eden gençler Özgür'ü yakından tanıyor ama dizi dünyası apayrı bir evren. Bu dizi sayesinde Özgür'ü keşfedecek çok insan olacaktır.
Karikatürler senaryoya güzel yedirilirse, geriye öykünün genel akışını ve olay örgüsünü halletmek kalıyor. 'Kavak Yelleri' ve 'Ne Diyosuun' dizileriyle rüştünü ispatlayan Kerem Çakıroğlu'nun yönetmen koltuğunda oturduğu bir dizi, zaten devamlılık sorunu yaşamaz herhalde. 'Mutlu Ol Yeter'in ilk bölümü bu pazar atv'de ekrana gelecek. Bol bol gülmek isteyenler bu diziyi kaçırmasın.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA