Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

'Game Of Thrones'daki Türk

Dünyaca ünlü 'Game Of Thrones' dizisinin beşinci sezonunun sekizinci bölümü 'White Walker' istilası ile nefesleri kesmişti. Çocuk 'White Walker'ların saldırısı ve 'White Walker Lordu'nun ölüleri diriltme sahneleri dizi tarihine geçecek cinstendi.
Sosyal medyada 'White Walker Lordu' ile ilgili yorumlar, espriler ve caps'lerle yıkılıyor.
Bizim açımızdan sevindirici haber ise; çocuk 'White Walker'ları ve 'White Walker Lordu'nu tasarlayan kişinin Onur Can Çaylı adında bir Türk genci olması.
Lise yıllarından itibaren sanat eğitimi alan Onur Can Çaylı; daha önce Sony Pictures ve Dreamworks gibi ünlü animasyon stüdyolarında çalışmış. Şu an vizyonda olan 'Avengers:
Age of Ultron'daki ünlü 'Vision' karakterinin tasarımını ve modellemesini de Çaylı yapmış. 'The Amazing Spider Man', 'Unbroken' ve 'The Hunger Games' serisi gibi birçok büyük projede çalışan Çaylı'nın tasarımlarını yakında vizyona girecek olan 'Terminator:
Genisys'de de izleyeceğiz.
Sinema haberlerinde, yurt dışı başarılarında hep yönetmen ve oyunculara odaklanıyoruz. Halbuki sinema sanatında artık dijital ve animasyon çalışmaları, görsel tasarımlar ve modelleme başrolü oynuyor.
Bu alanlarda çalışmak çok büyük emek ve yaratıcılık istiyor. O yüzden Çaylı'nın yaptığı modellemeler büyük alkışı ve ilgiyi hak ediyor. Çaylı'yı keşfedelim derim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA