Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Eğlenmek suç mu?

Fenerbahçe, Euroleague'in sayı kralı Andrew Goudelock ile yollarını ayırmış.
Ayrılmanın gerekçesi; ABD'li oyuncunun, Fenerbahçe'nin play-off yarı finalinde Pınar Karşıyaka'ya 84-83 kaybettiği maç sonrası İzmir'de yaptığı gece kaçamağının büyük tepki toplamasıymış. Karşıyaka'da bir gece kulübünde dansözlerle fotoğraflarını paylaşan yıldız oyuncu, sarı-lacivertli taraftarları adeta çıldırtmıştı. Goudelock'ın takımın lig şampiyonluğunu kaptırdığı gece yaptıkları, iplerin kopmasına neden olmuş.
Roma'da Salih Uçan'la yaptığım röportajda genç oyuncu şöyle demişti: "Fenerbahçe'ye geldiğimde 'Aman geceleri dışarıda gezme, haber olma' derlerdi. Roma'da ise niye gezmiyorum diye kulüpten sormuşlar, uyarı aldım!"
Kulüplerimizde ve taraftarlarımızda hâlâ çağdışı bir zihniyet hakim. Maç bitmiş, takım yenilmiş, Goudelock da normal hayatına dönmüş. Ne yapsaydı; kendisini jiletlese miydi? Yabancıların mantalitesine göre her şey sahada kalır; doğrusu da bu. Yerli sporcuların mağlubiyetin ardından biriki gün bekleyip sonra gecelere akması ise ikiyüzlülüktür.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA