Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Türkiye'nin en güvenilir insanı: Jet Fadıl!

2003 yılında hiç üretilmeyen İmza markalı otomobil pazarlayarak para topladığı için 15 ay hapis yatan Fadıl Akgündüz, bu kez İstanbul Bayrampaşa'da Caprice Gold ve Caprice Maldivler projelerinde satış yaptığı kişilerden para topladığı halde projeyi tamamlamadığı için tutuklandı...
Çıkınca yine dolandırmaya devam edecek, yine Jet Fadıl'a inananlar çıkacak.
Adam istikrarlı aslında, dolandırmadan duramıyor.
Çünkü bu hayatta ısrarla dolandırılmak isteyen insanlar var.
Eğer dolandırıcılık bir meslek ise bunu en iyi icra edenler arasına girer Jet Fadıl.
Bir kere planlı, programlı çalışıyor; dindar imajı çizip insanları manevi yönden ele geçiriyor, konuşmalarıyla onları hipnotize ediyor.
Bir ara insanları yerli otomobil üreteceğine bile inandırmıştı! Jet Fadıl, ev alıp kiraya vermek dışında bir yatırım amacı bilmeyenlerin bilinçaltına seslenmeyi de başarıyor. (Bkz. inşaat halindeki binadan kira geliri alacaklarına inananları kandırması.) Jet Fadıl'ın üst üste bu kadar çok dolandırıcılık yapmasında elbette adalet sistemindeki eksikliklerin de payı var ama o eksiklikleri görmek için de zeki olmak gerekir.
Jet Fadıl, bence Türkiye'nin en güvenilir insanı! Hakkında o kadar haber çıktı, dolandırıcılıktan yattı çıktı ama bir şekilde yine insanları ikna edip onlara güven aşılayabiliyor. Bir ara milletvekili bile seçildi yahu, daha ne olsun! Bu da kendi içerisinde bir başarı öyküsüdür aslında.
Fadıl Akgündüz bugün ABD'de yaşasa çoktan filmi çekilirdi, hatta o kadar çok dolandırıcılığa imza attığı ki, bir-iki sezonluk dizisi bile çekilirdi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA