Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Melo gerçeği...

Galatasaray'ın hırçın futbolcusu Felibe Melo, Süper Lig'de oynadığı beş sezon boyunca sadece dört kırmızı ve 36 sarı kart görmüştü. Ben de kasti faulleri, rakip futbolcuları sürekli provoke etmesi ve çirkef hareketleriyle hafızalara kazınan Melo'nun daha fazla kart görmesi gerektiğini düşünenlerdenim.
Melo'nun İtalya liginde sadece 12 maçta iki kırmızı ve beş sarı kart görmesi, ünlü futbolcunun Galatasaray'da oynarken hakemler tarafından kollandığı iddialarını haklı çıkarır mı dersiniz? Bu, ucu açık bir tartışma konusu.
İşin içine taraftar çekişmesi de girdiği için bu tartışmada bir sonuca varamayız.

SERT BİR LİG
Ancak Melo'nun sert ve savunma ağırlıklı bir futbolun oynandığı Serie A'da bile 12 maçta iki kırmızı ve beş sarı kart görmesi; bizim Süper Lig'de futbolun daha sert oynandığını gösterir.
Türkiye'ye gelen yıldız futbolcuların yaşadıkları en büyük sürpriz de Süper Lig'in tahmin ettiklerinden daha sert bir lig çıkması.
Birçok yıldız oynanan sert futboldan şikayetçi.
Futbol Federasyonu, göze hoş gelen daha güzel futbol için tedbirler almalı.
Özellikle yıldız futbolcular, kasaplardan korunmalı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA