Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Rahat bırakın Onur Ünlü’yü

Kendisinden 20 yaş küçük oyuncu Hazar Ergüçlü'yle yaşadığı aşkla gündemde olan ünlü yönetmen Onur Ünlü, ilişkisiyle ilgili sosyal medyada yapılan hakaret içerikli paylaşımlar nedeniyle savcılığa başvurdu.
Dilek Yaman'ın haberine göre Ünlü, yaşadığı ilişkisiyle alakalı hakaret içerikli sözler paylaşan 61 sosyal medya kullanıcısı hakkında şikayette bulunmuş.
"Fiziksel şiddete maruz kalma ihtimalim var" diyen Ünlü, haklı ve doğru olanı yapıyor. Sosyal medyadaki linççiler ile mücadele etmenin tek yolu hukuka başvurmak.
Hazar; 26 yaşında yetişkin bir kadın, kimseye hesap vermek zorunda değil. Aynı şekilde Onur Ünlü de hesap vermek zorunda değil. Ünlü'ye kafayı takanlar, kız çocuklarını taciz edenler ve tecavüzcülerle uğraşsınlar! Bu arada Ünlü, kolon kanseri gibi tedavisi çok zor bir hastalıkla mücadele etmiş ve sağlığına kavuşmuştu. Ünlü gibi yaratıcı, zeki bir yönetmenin Twitter'daki linççiler ile uğraşması sinemamıza bile zarar verir.
Rahat bırakın Ünlü'yü!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA