Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Millilere İzlanda’da büyük ayıp

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda'da pasaport kontrolünde saatlerce tutulması ve medyaya konuşurken kaptan Emre Belözoğlu'na bir İzlandalının mikrofon yerine bulaşık fırçası tutması büyük terbiyesizlik.
İzlanda gazetesi Morgunbladid'in aktardığı iddiaya göre kafilenin bekletilmesinin gerekçesi; uçuşun, onaylanmamış bir havaalanı olan Konya'dan gerçekleştirilmiş olması. Bu iddia doğru bile olsa bizim kafilenin ne amaçla İzlanda'ya gittiği bilinmiyor mu? Futbolcularımıza mülteci muamelesi yapılması büyük ayıp. İzlanda Futbol Federasyonu'ndan bu rezilliğe hemen orada nokta koyacak bir yetkili yok muydu?
Emre'ye fırça tutan kişinin olaydan önce aynı fırçayı yüzüne tutup kendi kendine konuştuğunu gösteren başka bir görüntü daha var. Yani bu kişi ya biraz kafadan kontak ya da saçma şakalar yapan bir ergen.
Elbette bu tür ayıplara tepkimizi ortaya koyacağız ama sosyal medyada kopan fırtınaya bakılırsa yarın Türkiye ve İzlanda arasında savaş çıkacak!

KONYA'DA YAŞANAN
İzlanda'da yapılan ayıplar bizi nasıl öfkelendirdi değil mi?
Peki, Konya'da bazı taraftarların Fransız Milli Marşı çalınırken ıslıklaması da ayıp değil mi? Aynı saygısızlık bizim marşımıza yapılsaydı! Bu olayı tüm Konya halkına mal edemeyiz ama bazı kendini bilmezler daha önce de milli maçlarda rakibin marşını ıslıkladı. Milli takıma verdiği büyük destekle övgüyü hak eden Konya halkının, rakiplerin milli marşını ıslıklayanlara da önlem alacağına inanıyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA