Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Platini, FETÖ’den de rüşvet aldı mı?

UEFA'nın eski Başkanı Michel Platini, 2022 Dünya Kupası'nın Katar'a verilmesi sırasındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle Fransa'da gözaltına alındı.
Platini; dev organizasyonun Katar'a verilmesiyle ilgili görevini kötüye kullanmak ve rüşvet almakla suçlanıyor. Sırf Dünya Kupası, Katar'da oynansın diye turnuva 21 Kasım-18 Aralık tarihlerinde yapılacak. Düşünün alınan rüşvetin boyutunu!

YÖNETİM DAVA AÇSIN
Platini, daha önce de başkanlık seçimi öncesi FIFA eski Başkanı Sepp Blatter'den 1.8 milyon Euro para aldığı gerekçesiyle dört yıl men cezası almıştı. Türkiye, Euro 2020'nin en güçlü adayıydı ama bu rezil adam yüzünden organizasyon, aralarında Türkiye'nin bulunmadığı 12 farklı ülkede düzenlenecek.
Platini, futbolumuza en büyük darbeyi ise 3 Temmuz sürecinde vurdu. Fenerbahçe'ye kurulan kumpas döneminde, hiçbir dayanağı, ispatı olmayan düzmece belgeleri dikkate alan Platini, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılamamasını sağlamıştı. Elbette Platini'yi etkileyen, dönemin FETÖ bağlantılı yargısıydı. Peki Platini, Fenerbahçe'yi ele geçirmek isteyen FETÖ'den rüşvet almış olamaz mı? Birçok organizasyonda rüşvet bağlantısı kanıtlanan Platini'nin FETÖ ile bağlantısı araştırılmalı. Fenerbahçe yönetimi, gördüğü zararlar yüzünden Platini ve UEFA'ya dava açmalı. Zaten Platini döneminde UEFA'nın gırtlağa kadar rüşvet ve yolsuzluğa bulaştığı kanıtlandı. Birçok üye ceza aldı.

ALKIŞLAYANLAR PİŞMAN MI?
Fenerbahçe'ye ceza verilmesi için rüşvetçi ahlaksız Platini'yi mektup ve e-mail bombardımanına tutanlar, Platini'nin Fenerbahçe aleyhine aldığı kararları alkışlayanlar şimdi pişman mı?

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA