Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

ATV olunca linçci tayfanın iştahı kabarıyor!

Esra Erol'un programında komşusundan çocuk yapan evli kadınla ilgili ilk tepkim, klasik üçüncü sayfa haberi deyip geçmek oldu.
Sanırım birçok insan kadının, DNA testi sonucunu öğrendikten sonra yaşadığı mutluluğa takıldı. Evet, kadının yaptığı utanılacak bir hareketti, birçoğunuz gibi ben de öfkelendim. Bu cahil insanlar adına üzülmek ve toplumdaki yozlaşmanın bitmesini dilemekten başka ne yapabiliriz ki?
Başta bu konu hakkında yazma gereği bile duymadım. Çünkü gazetelerin üçüncü sayfaları bu tarz haberlerle dolu! Cahillik, aldatma, yozlaşma vs., ne ararsan var bu haberlerde!
Peki, bu olayı çözüp ekrana getiren, bir anlamda çok konuşulan bir haber yapmış olan Esra Erol neden linç ediliyor? Evet, programda DNA testinin açıklanma bölümü olmasa daha iyi olurdu! Ama DNA testinin sonucunu bulan ve bu haberi yapan bir istihbarat muhabiri de olabilirdi ve çoğunuz okur geçerdiniz!
Ancak bu olay Twitter'da çok sulandırıldı çünkü program ATV'de yayınlandı. En küçük olayda, tartışmada ATV'yi, Sabah'ı linç etmenin hesabını yapan linçci tayfa şimdi iş başında! Normalde bu klasik yasak aşk haberi Fox TV'de ekrana gelse unutulur giderdi, tartışma bile yaratmazdı!
Esra Erol'u linç edenlerin, ATV'yi topa tutanların arasında FETÖ'cü hesaplar, PKK sempatizanları bile var. Bu linçci tayfa, Turkuvaz Medya'yı linç etmek için her zaman pusuda bekliyor.
ATV'ye ya da Sabah'a ne kadar vurursak o kadar kardır diye düşünüyorlar! Dikkat edin, bazen sıra dışı bir fikir ortaya atan, öneride bulunan Sabah yazarları, ATV programcıları, A Spor yorumcuları bile hemen linç ediliyor.

PUSUDA BEKLİYORLAR!
Çünkü linçci tayfanın amacı; Turkuvaz Medya çalışanlarına psikolojik baskıda bulunup onları pasifize etmek, her konuda cesurca topa girmelerini engellemek! Böyle yapınca sosyal medyada daha kolay gündem belirliyorlar, algı yönetiyorlar!
Normalde Esra Erol'un programını izledikten sonra Cem Yılmaz'ın "Hani marjinal bizdik" esprisi yapacak gençler bile linçci tayfanın oyununa geliyor. "Nerede bu devlet, nerede bu millet" tarzı tweet'ler atıyorlar. İşte kutuplaşmanın geldiği son nokta budur! Ne gariptir ki, kutuplaşmadan en çok şikayetçi olan da linçci tayfa!

Özel okullar...
Pandemi sürecinde özel okullar, doğal gazdan elektriğe, sudan kırtasiye malzemelerine birçok kalemde tasarruf sağladı. Güvenlik görevlisi, sekreter, hademe sayısını azaltanlar da var. Bu kadar tasarrufa rağmen ve eğitim online yapılırken aynı ücreti alanlar var. Bazıları göstermelik indirim yaptı ya da zam yapmadı! Tek söyledikleri ise şu: "Online eğitim masraflarımızı arttırdı!"
Yahu EBA'yı devlet kurmuş, Zoom'u internetten indiriyorsun! Eğer bir sistem kurduysan, o da yanına kar kalıyor! Özetle, özel okullar, velileri mağdur ediyor!

Futbol sınıfta kaldı
Dün "Dinamo Kiev'in Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalması sonrası kulüp sıralamasında 12'nci sıraya geriledik. '14 yabancı' kuralını destekleyenler suspus! Rekabet artacakmış. Bak rekabet nerede arttı: Böyle giderse Devler Ligi hayal olacak" diye tweet attım.
Futbol gündemine yön veren önemli bir isim beni aradı. Meseleye sadece yabancı kuralından bakmamam gerektiğini, UEFA'nın Şampiyonlar Ligi'ni zengin kulüpler sınıfı yapmak istediğini, takımlarımızın Paris Saint-Germain'i Barcelona'yı yendiği zamanlardaki kadrolara bakmamı, bir futbolcuya 30-50 milyon Euro veren kulüplerin arasına girmenin çok zor olduğunu vs. anlattı. Söylediklerinde haklıydı ama mevcut sistemin başarısız olduğu ortada.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA