Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Bu özgüven nereden geliyor?

Kemal Kılıçdaroğlu: "... Niye alındı onu kimse bilmiyor... Kim bize saldıracak? Irak mı bize saldıracak? İran mı bize saldıracak? Rusya mı bize saldıracak? Yunanistan'la mı kavga edeceğiz?"
Meral Akşener: "S-400'ler alınsa bile bir depoda küflenmeye terk edilecek."
Uğur Dündar: "Adeta boru haline geldi bu S-400'ler."
■ Can Ataklı: "Diyorsunuz ki 'Getirirse ne olacak?' Tamam, özür dileyeceğim buradan. Getiremez."
Lütfü Türkkan: "Kuramazlar arkadaşlar. Kuramayacakları bir füzeye 2,5 milyar dolar verdiler. Üç tane boruyu almak için vermişiz."
Yılmaz Özdil: "Satın aldığı S-400'lerin fişini bile takamaz, ambalajında duruyor."
Sonuç: S-400'ler alındı, gerekli hazırlıklardan sonra bazı bataryalar test atışı için Sinop'a götürülürken görüntülendi.
Yukarıdaki açıklamaları yapanlarla şimdi dalga geçiliyor. Ee olacağı buydu! Sanki NATO sözcüsü ve ABD Savunma Bakanı gibi kendilerinden emin konuşuyorlardı.

Hadi Türkiye'ye tehdit olacak komşu ülkenin olmadığını düşündüğü için Kılıçdaroğlu'na memleket emanet edilmeyeceğini tekrar anladık. Peki, NATO, ABD 'Sürekli endişeliyiz' gibi açıklamalar yaparken bizim muhalif gazetecilerin dalga geçer gibi "Fişini bile takamaz", "Getiremez" diyebilme özgüveni nereden geliyor?
Ya güvendikleri haber kaynakları onları yine kandırdı ya da 'söyleneni' söylemek zorunda kalıyorlar!

Şeyma out, Şevval in
2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin'in, Günaydın'ın moda yazarı Pelin Kaya ile yaptığı söyleşiden bir bölüm: "Buradan çıkınca lunch'a (öğle yemeği) giderim. 8-9 gibi de akşam yemeği yerim. Sonra da benim binge eating modum (tıkınırcasına yeme) oluyor. Netflix and chill (dinlenme) yaparken ice cream (dondurma) olsun, chips (cips) olsun, chocolate (çikolata) olsun yiyorum yani. Junk food (abur cubur) tarafın hepsi var".
Türk Dil Kurumu bu videoyu 'Türkçemiz elden gidiyor' diye kamu spotu olarak yayınlasa, mesajın kralını verir. Yeni nesil yarı İngilizce-yarı Türkçe konuşunca havalı olduklarını sanıyorlar ama söyledikleri anlaşılmıyor!
Düzenlediği partilerde pandemi kurallarını ihlal etmesiyle de gündem olan Şahin, komik duruma düşmeyi elbette önemsemiyor. Çünkü sürekli gündemde kalıyor. Artık ünlü olmanın en kestirme yolu sosyal medyada dalga geçilmek. Galiba sosyal medya ahalisi de Şeyma Subaşı'dan sıkıldı, Şevval Şahin'i yeni eğlence kaynağı görüyorlar.

Pitbull lobisi

Samsun'da parkta arkadaşları ile oyun oynayan 11 yaşındaki Tuğba Kaplan'a üç adet Pitbull cinsi köpek saldırdı ve yaralı olarak kurtarıldı.
Pitbull, Dogo Argentino gibi saldırgan köpeklerin Türkiye'ye girişi, üretilmesi, sahiplenilmesi 16 yıldır yasak!
Bu tehlikeli köpekleri besleyenler 7 bin 802 lira para cezası ödemek zorunda ama yasayı uygulayan yok. Türkiye'de güçlü bir Pitbull lobisi var galiba. Bu kadar çok Pitbull saldırısı haberi çıkmasına rağmen, her yer bu köpeklerle dolu. Biz çocukları parka götürmeye bile korkarken, Pitbull sahipleri köpeklerini tasmasız, ağızlıksız dolaştıracak kadar rahatlar.

Kapalı otopark!
İstanbul için dolu yağışı alarmı verilince, kapalı otoparklarda yer kalmadı. Eee 1 milyonluk araçlarını bile otopark yerine yol kenarına, kaldırıma park edecek kadar ucuzcu olanlar varken kapalı otoparkların sayısı artmaz!
Aslında otopark işletmeciliği karlı bir iş. Yeterli kapalı otopark ve otoparka park etme kültürümüz olsa, vatandaş araçlarının üstüne halı, kilim serip sanat tarihinin en büyük açık hava sergisine imza atmazdı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA