Türkiye'nin en iyi haber sitesi
SİNAN ÖZEDİNCİK

Cannes, Türk yıldızları konuştu

Türk TV dünyasından Cannes çıkarması! Ünlü yıldızlar, dört gün süren MIPCOM fuarında gövde gösterisi yaptı. Türkiye'nin onur konuğu olduğu fuarda, herkes dünyayı etkisi altına alan Türk dizilerini konuştu

Cannes'da düzenlenen Dünya Eğlence İçerik Pazarı Fuarı MIPCOM'da, Türk dizi sektörünün gövde gösterisi yaşandı. Türkiye'nin fuarın bu yılki onur konuğu olması sebebiyle; ünlü dizi yıldızları, yapımcılar, senaristler ve TV kanalları yöneticileri kalabalık bir kadroyla Cannes'ın yolunu tuttu. Dünyanın dört bir yanından fuara katılan televizyoncular, Türk dizilerine büyük ilgi gösterdi. Cannes sokaklarını, Latin Amerika ve Ortadoğu'da geniş kitleler tarafından takip edilen Türk dizilerinin afişleri süsledi. Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Kerem Çatay ve Türk TV sektöründen tanınmış isimler, fuar kapsamında gerçekleşen söyleşilere konuşmacı olarak katıldı.

ATV, DİZİLERİYLE FUARA DAMGA VURDU
ATV, iddialı yapımları ile MIPCOM 2015'in en çok konuşulan TV kanalı oldu. ATV, fuar kapsamında Cannes Intercontinental Carlton Hotel'de dünyanın dört bir yanından gelen TV yönetici ve yapımcılarına öğle yemeği verdi. 'Kırgın Çiçekler', 'Kara Ekmek' ve 'Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz' gibi atv dizilerinin tanıtıldığı yemekte; ATV Genel Müdürü Metin Ergen ve kanal yöneticileri hazır bulundu. Konuklar arasında; fuarı düzenleyen Reed MIDEM'in başkanı Paul Zilk ve Eğlence Bölümü Başkanı Jerome Delhaye'nin yanı sıra Ekrem Çatay, Ali Gündoğdu ve Mehmet Yiğit Alp ve TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren de vardı. ATV'nin hazırladığıTurkuvaz Medya tanıtım videosu, konuklar tarafından ayakta alkışlandı.

TÜM GÖZLER ÜZERLERİNDE
Fuarda en çok ilgiyi; Tuba Büyüküstün, Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Engin Altan Düzyatan ve Nur Fettahoğlu gibi Ortadoğu ve Latin Amerika'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan oyuncular gördü. Ergenç-Korel çifti, yabancı basına röportaj verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA