Türkiye'nin en iyi haber sitesi
TUBA KALÇIK İLE GÜNDEME DAİR TUBA KALÇIK

Seçkin Piriler: Çocuklarımın önünde dövüyor

Seçkin Piriler, kendisine şiddet uygulayan eski eşi Kaan Tangöze’yi suçladı: Çocuklarımın gözü önünde beni aşağılıyor, dövüyor. Çocuklar, onu rol model aldıkları için bana saygılarını yitirdiler

İster ünlü olsun, ister ünsüz; kadınlar artık sessiz kalmıyor. Gördükleri şiddeti, ne pahasına olursa olsun çıkıp cesurca söylüyor ve şikayetçi oluyorlar. Bunun son örneği ise Seçkin Piriler..
Piriler, kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla eski eşi Kaan Tangöze'den şikayetçi oldu. Bir kadın olarak, şiddetin her türlüsüyle mücadele etmek gerektiğini defalarca yazdım.
Şiddet gören ünlü kadınların susmak yerine, yaşadıklarını cesurca anlatmasını, diğer kadınlara örnek olma açısından çok önemli buluyorum. Ben de hem yaşadıklarını, hem de bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini Seçkin Piriler'e sordum.



'TEKME VE TOKAT ATTI'
Eski eşi Tangöze'nin kendisine ilk defa şiddet uygulamadığını belirten Piriler; "O gün hem bana, hem de bizi ayırmak isteyen kız arkadaşıma şiddet uyguladı" dedi.
Kağıthane Devlet Hastanesi'nden darp raporu alan Piriler, şunları söyledi: "Çocuklarımın babası diye, bugüne kadar bana uyguladığı fiziksel ve psikolojik şiddet karşısında hep sustum ama artık yeter diyerek şikayetçi oldum. Kıvılcım Ural'a açtığım davayı geri çekmemi istedi, ben de çekmeyeceğimi söyleyince, çocuklarımın gözünün önünde tekme ve tokat atarak bana şiddet uyguladı."



'KAAN TEDAVİ OLMALI'
Piriler, sözlerine şöyle devam etti:
"Çocuklarımın yanında bana hep kötü sözler söylüyor ve şiddet uyguluyor. Çocuklarımın psikolojisi bozuldu Kaan yüzünden...
Hatta çocuklarım da babalarını rol model almaya başladı. Onlar da babalarından görüp bana yönelik şiddet eğilimi gösteriyor. Kaan'ın bu tavırları yüzünden çocuklarımın bana saygısı kalmadı. Kaan yıllardır beni hem maddi, hem de manevi olarak ezdi ama artık buna izin vermeyeceğim. Çocuklarımla bana toplamda aylık 7 bin TL veriyor ama bunu burnumdan getiriyor. 'Ben olmasam açsın, benim evimde oturuyorsun, aldığın nefes bile benim sayemde' gibi ifadelerle, eve her geldiğinde bana psikolojik şiddet uyguluyor. Yasal olarak 15 günde bir çocukları görme hakkı olmasına rağmen haftanın beş günü eve geliyor. Eşyaları bile hâlâ evimde. Bunu anlamak mümkün değil. Üstüne üstlük özel hayatıma da karışıyor. Boşanmamıza rağmen hâlâ evliymişiz gibi davranıyor. 'Eğer evlenirsen çocukları alırım' diye kaç kez beni tehdit etti. Evlenen kendisi olmasına rağmen böyle söylüyor. Bence Kaan'ın psikolojik tedavi görmesi gerekiyor. Çünkü bu ruh haliyle hem bana, hem de çocuklarıma zarar veriyor. Susarsam zarar vermeye devam edecekti. Kaan'ın bize zarar vermesine artık sessiz kalmayacağım."



Piriler'e bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğini sordum. Oldukça kararlı bir şekilde şöyle cevap verdi:

'GERİ ÇEKMEM'
"Asla hiçbir şikayetimi geri çekmeyeceğim. Çocuklarım ve kendi hayatım için mücadele etmeye devam edeceğim. Daha önce Kaan için uzaklaştırma kararı aldırtmıştım. Yine uzaklaştırma için başvuruda bulunacağım. Sadece o değil, eşi için de başvuru yapacağım. Zaten Kaan'ı bana karşı dolduran o kadın. Çocuklarımı, eşiyle bir araya getirmek için zorluyor. Çocuklarım görüşmek istemiyor halbuki. Artık Kaan'ın bu tavırlarına izin vermeyeceğim. Çocuklarımın daha fazla zarar görmemesi için ne gerekiyorsa yapacağım. Devletimize ve Türk adaletine güvenim sonsuz. Hukuki mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim."
Seçkin Piriler'in darp iddiasını çok açık bir dille reddeden Kaan Tangöze, bakalım eski eşinin bu açıklamalarına nasıl yanıt verecek... Bekleyip göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA