Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Setlerde başlayıp biten evlilikler konuşulacak

Güneş-Satürn 60'lığı lafla peynir gemisinin yürümediğini gösterirken, hepimize güvenin kolay elde edilmediğini hatırlatacak. Aşkların ve evliliklerin çok konuşulacağı dönem gelip kapıyı çalarken, önümüzdeki 90 gün boyunca, sevginin ne olduğunu çok sık sorgulayacağız.
Kendi kültürümüzde, kadınerkek ilişkilerinin ne denli deformasyona uğradığını irdeleyebiliriz. Seveni ağlatan, güzeli yoran günler, gücünü Venüs'ten alıyor. Setlerde başlayıp biten aşkları ve evlilikleri konuşurken bulabiliriz kendimizi. Venüs'ün baş döndürücü gücü ile ünlüler dünyasının kalbi set aralarında yön bulmaya çalışırken, birçok siyasetçinin evliliğini bu dönemde konuşacağımızı vurguluyor. İlk kimi derseniz, Trump'ı. İnsanın sevilmeye muhtaç bir canlı olduğunu daha çok düşüneceğiz ve ilişkilerimizi sorgulayacağız.
İki tutulma arasında yalnız veya yaralı olanlara, torpil yine Venüs'ten gelecek. Ve diyecek ki; kalbine güven, aşk hâlâ var.



ASTRO AŞK
Aklınızı kurcalayan, yüreğinizi kavuran sorulara inat yeniden başlayın. Aşk mektuplarının olmadığı bu yüzyılda sevdiğinize yazı yazın.
Kalbinize ve sevebileceğinize inanın. Önce kendinizi sevmeniz, mutluluğa giden yolun başlangıcıdır. Kalbinizin sorduğu soruların cevaplarını 'Kalbine Güven Aşk Hâlâ Var' kitabımda bulabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA