Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

1970-1984 arası evlenenler dikkat!

Bugün uzun zamandır mühürlü olan kapılar açılıyor. Nasıl mı? Gökyüzü, dünyanın ve ülkemizin bir türlü anlayamadığı Suriye'nin geleceğini daha iyi anlamaya başlayabileceğimiz gelişmeler yaşanacağını işaret ediyor. Çünkü bugün yaklaşık dokuz aydır birbirine söz veren liderlerin, mahcup olacakları hamleler yapacağının altını çiziyor.
Gökyüzünde gezegenler, yüreklerimizi deyim yerindeyse kurşun işlemez konuşmalar yapmaya itiyor. Bugün Merkür-Mars kavuşumu meydana gelirken, verilen sözlerin ne kadar tutulup tutulmayacağın da görmemizi sağlayacak.
Araştırmacıları, gazetecileri, yazarları yakından ilgilendiren bugünde çoğu kişinin mücadeleci ruhu da ön plana çıkacak. Net ve keskin konuşmalara bolca şahit olabileceğimiz haftanın ortasında herkes kazanmak için mücadele ederken, kararsız kişiler, ağır fikir ayrılıklarına itilecek. Bir de yetmiyormuş gibi Merkür, güne erken saatlerde adrenalin katacak. Bu da demektir ki; sabahın ilk saatlerinde toplumsal olarak heyecanlanacak gelişmeler yaşayabiliriz.
Son derece hassas geçecek olan bugün ve yarın birliktelikleri inatlaşmaya itebilir. Yanlış anlaşılmalar artabileceği gibi daha önce kendinizi ifade etmek için uğraştığınız ancak anlaşılmadığınızı düşündüğünüz konuların net bir şekilde çözüme kavuştuğunu da görebilirsiniz.
Eğer 1970–1984 yılları arasında doğduysanız ve evliyseniz bu döngüde evliliğe dair beklentileriniz artabilir. Bu süreçte duygularımızı dışa vurmaktan çekinmiyorken aynı zamanda ilerde karşımıza çıkacak engelleri de yapabiliriz.
Kamusal ya da globale bağlı bir iş yerinde çalışan kişilerin beraber çalıştıkları iş arkadaşları ile ilgili ciddi konular gündeme gelebilir. Çünkü gökyüzü özellikle bugünden sonra üst düzey insanların gizli bilgilerinin ortaya çıkabileceğini işaret ediyor. Aynı zamanda gökyüzü, gereğinden fazla sorumluluğu olan kişilerin kariyeriyle ilgili enteresan konuların gündeme geleceğini de vurguluyor. Eğer bu tarz insanlara yakınsanız davranış ve sözlerinize bu tarihten sonra ekstra dikkat etmenizi tavsiye ederim.

ASTRO BİLGİ
Hassasiyetin had safhada olacağı bugün düşünceleri anlatmaya çalışmak ikili ilişkileri de kurtaracak. Hayalleri ve hayatları vizyondan geçirten Neptün retrosunu tekrar hatırlatarak, kesin bir şekilde ifade edilmeyen konuların anlaşılmakta da zorlanacağını söylemek isterim. Özellikle uzun süreli ilişkisi olanlar bugünlerde ortak bir noktada buluşsalar da maddi konular yine çözülmeyecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA