Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ağustos ayında eleştiriler artacak

Yılın ikinci tutulma aksına hazır olun; sıkı bir gökyüzü, yaz biterken bizi bekliyor. Bildiklerimizi yeniden öğreten, ezberi bozan, hedeflerimizi değiştirmeye neden olan bir döngünün habercisi gök kubbeyi selamlayın. Çünkü uzun yıllar bu dönemleri unutmamız mümkün olmayabilir. Kendi gibi iddialı olan bu evrede, ateş ve sabit grupta etkili gökyüzü sabırları zorlamaya geliyor. Ağustos ayı herkesin hayatına detaycılığı ve eleştiriyi de getiriyor.
Merkür ay ortasında retro yaparken, değişken etkideki bir burçta rol alacak. Bu durum bireysel hayattan devlet erkanına kadar iletişimde yoğun günleri işaret ediyor. Ancak bu dönem herkes bir ağızdan konuşurken kargaşa, kaos ve detaylara takılma; sürecin vazgeçilmez bir drama haline dönüşmesine neden olabilir.
Maceracı yöne öncelik verecek olan tutulma süreci, sosyal açıdan yaşamlara renk katarken finansal ve siyasi konularda zorlu süreçler yaşatabilir.
Özellikle Ay tutulması ile başlayan bu evre; hukuksal konuları, anayasayı, uzun süre devam eden davaları, uluslararası ilişkileri, siyasi ilticaları, hapishaneleri ve buralarda yaşanan olayları temsil edecek. Bu evrede Merkür devreye girerek halattan kum çektirir gibi bazı konuları yeniden gündeme alabilir; devlet dairelerini, hizmet alanlarını, sağlık sektörünü ve eğitim temelli konuları geçmişte verilen kararlar ile toplumsal yapıya taşıyabilir. Taşırken; karar veren mercilerin inisiyatifleri, muhalefet tarzları ve liderlerin söylemleri dikkat çekici olabilir.
Yaz ayının son günlerini yaşarken gökyüzü ateşten gömlek giyiyor ve çözümü kolay süreçler yaşatmıyor olacak.

ASTRO HABER
Kova burcunda gerçekleşecek ay tutulmasına son dört gün! Gök kubbe bu ay rüzgarı net bir şekilde hissettirecek. Tutulmayla beraber teknolojinin ve bilginin gücü bir kez daha konuşulmaya başlanacak. Fikirlerin açıkça söylenmesi, bilime olan ilginin artması, araştırmacı ruhun ön plana çıkması, hafıza güçlenmesi gibi konular insanların gündeminde olacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA