Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ay tutulması için tavsiyeler

Hepimizin hayatına yeni bir yön verecek olan, belirsizlikleri ortadan kaldırmayı amaçlayan bir Ay tutulması bizleri bekliyor. Zorlayıcı bir süreç olmakla beraber aynı zamanda belirleyici de olacak olan bu süreç, zihinleri bulandırırken hayatta aradığımızı bulmamız konusunda da bizlere yardımcı olacak. Bu süreçte hem hayatımızı, hem de düşüncelerimizi çok iyi yönlendirmeli ve iç huzurumuzu kontrol altında tutmalıyız. Peki bunu nasıl mı yapacağız? İşte size minik tavsiyelerim:
İstediğiniz gibi olmayan olayları kolayca kabullenmeyin ancak anlamsız bir inat içine de girmeyin. Bazen kontrollü kontrolsüzlük de kazandırır.
Çıkarlarınızı sosyal ve özel ilişkilerinizden uzaklaştırın ve iyi niyetinizi kimseden esirgemeyin.
Hedefleriniz, yalnızca sizin dünyanızın merkezindedir. Herkesten kendiniz için anlayış beklemeyin. Unutmayın, aslında dünyadaki insan sayısı kadar farklı dünya var.
Beklentilerinizi hedefleriniz ile doğru orantıda tutun. Olmayacak olanda bile bile ısrar etmek yalnızca sizi yorar.
Acele kararlardan, fevri davranışlardan uzak durun. Biraz empati yapmak sağlıklı düşünmenize yardımcı olacaktır.
Önyargılardan, kesin hükümlerden uzak durun. Hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir.
Başkalarına gösterdiğiniz anlayışı kendinize de gösterin.
Her şeyin en iyisine, güzeline layık olduğunuza inanın ancak başkalarının da layık olduğunu unutmayın.
Sabretmenin huzurunu içinizde hissedin. Sabretmek zaman kaybetmek değil, zamana bırakmaktır.
İyi, güzel olana yönelin. Olumsuz olanın size hiçbir faydası olmayacak. Tüm bunların yanı sıra her gün Güneş yeniden doğar. Her günü hayatınızın ilk günüymüş gibi görün ve hayatınızın en genç gününde olduğunuzu unutmayın.

ASTRO GÜNDEM
Ay tutulmasına son üç gün! Gergin, geleneksel, bencil, obsesif, tahrik edici davranışlar bu döngüde daha çok karşınıza çıkabilir. Ego ve yüksek benlik algısı oldukça yaygın olurken kriz yönetimi, tehdit oluşturma, siyasi değişim, liderlerin itibarı gibi konular değişime gidebilir. Kendini yönetenin dünyasını yönetmekte zorlanmayacağı büyük günler kapıda!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA