Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Ay tutulması ne anlama geliyor?

Dün meydana gelen ay tutulmasının etkileri devam ediyor. Biz de bu muhteşem doğa olayının etkilerini mercek altına almaya devam edeceğiz.
Hava burcunda gerçekleşen ay tutulması, aslında iklim değişimi ve siyasi alanlarda da büyük değişimler meydana getirecek ve dünya liderlerini yakından etkileyecek. Tabii siz de bir konuda popüler iseniz bu ayın vicdanlarda tutulacağını, birçok bilinmezin kapılarını aralarken muhteşem değişikliklerin de olacağının altını çiziyor. Dünyadaki tüm liderlerin iktidara gelme şekillerinden tutun da devrilmeleri, suikast veya itibar zedelenmesi gibi olayların yeniden konuşulabileceğini vurguluyor.
Ay tutulmasında olumsuz rol almayı tercih eden Mars, özellikle denizler ve doğa ile ilgili olayları da tetikleyebilir. Ay tutulmasından dört gün önce meydana gelen Jüpiter-Plüton 90'lığı ise tutulmanın arka planını oluşturuyor. Bu da aşklarda sınırların zorlanacağının altını çiziyor. Başarıyı, zamanı değerlendirmeyi, sıra dışı konularda duyarlılık sahibi olmayı, proje geliştirmeyi ve tüm bunların üstesinden gelebilmeyi işaret ediyor. Yoğun bir kariyer dönemi hepimizi bekliyor. Başarı, güç, nüfuz edinme gibi durumları da destekliyor. Ancak ödenmesi gereken bedeller de bu tutulma sırasında yaşanacak. Çabuk ve hızlı yollardan para kazanmak isteyenler, uyanıklar için belki daha fazla para ve maddiyatı getirebilir, ancak neyin pahasına!
Bu döngüde ev hayatınızı, eşinizi, ilişkileriniz ön plana çıkacak. Ay tutulurken, başarı, servet, mutluluk ve şansı artıracak. İlişkilerde uyumu teşvik ederken hırslarımızın acımasız doğasını da yumuşatacak. Açık, dürüst ve samimi bir ilişkinin oluşmasına vesile olacak.
Ayrıca karşılıklı saygı ve anlayış, çok başarılı kişisel ve ticari ortaklıklara yol açabilir. Yeni projelerin gelişmesi, genişlemesi ve büyümesi için ideal zamanlar. Özellikle hakimler, hukukçular, yöneticiler, felsefeciler, din adamları ve liderler için cömert ve misafirperver bir etki yaratacak. Ufkumuzu genişletmek için eğitim araçlarını, uzun mesafeli yolculukları ve iş olanaklarını da tetikleyecek.

ASTRO TAVSİYE
Tutulmanın frekansındaki ruhunuza ne yaparsanız iyi olur? Ay, Kova burcunda hareket ediyor. Bu demektir ki; erteleme fikrinden vazgeçin. Kendinize saygınızı yitirmeyin ve kimsenin öz benliğinize saldırmasına izin vermeyin. Sürekli beklenti içinde olan insanlardan uzak durun. İstekleriniz için mücadele edin ve ne zaman vazgeçeceğinize kendiniz karar verin.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA