Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Alışveriş çılgını burçlar

Gökyüzündeki Güneş-Başak seyri alışverişte sınırları kaldırıyor. Sonuçta hepimizin ihtiyaçları var, istesek de istemesek de alışverişe çıkmak zorundayız. Fakat birbirimizden ayrıldığımız nokta, alışverişte sergilediğimiz tutum… 'Ben nasılım acaba?' diyenler yükselen burcunuzu okumayı da ihmal etmeyin…

KOÇ: Parası bugün varsa, yarın yoktur. Elindekinin kıymetini pek bilmeyen Koç burçları, paranın değerini de bilmez. Aceleci ve hevesli bir karaktere sahip oldukları için çok beğendikleri bir kıyafete, eşyaya hemen o an sahip olmak ister.

BOĞA: Hesaplı kitaplı, planlı programlı bir alışveriş arkadaşı arıyorsanız buyurun; Boğa burçları burada… Onlar sabit özelliklere sahiptirler, kolay kolay beğenmez ve tarzlarının dışına çıkmazlar.

İKİZLER: Tam bir mekan delisi! Fark ettiyseniz alışveriş delisi demiyorum. Çünkü onun işi gücü alışverişe diye çıkıp mağaza mağaza gezmektir. Meraklı, hareketli, algısı sürekli açık, değişken, sosyal İkizler insanını bırakın bir AVM'ye ya da pasaja; gezsin, keşfetsin dursun.

YENGEÇ: Yengeçler alışverişle ilgili en tutarsız hareketlere sahip burçların başında gelir. Bir bakmışsınız 'Buna bu kadar para mı verilir?' dediği şeyi, pat diye almış; bir bakarsınız ihtiyacı olduğu halde alınması gereken şeyi almamış.

ASLAN: Ne kadar pahalı, o kadar sağlam… Evet, onların alışveriş anlayışları pahalı olan her şeyi almaktır. Alışverişe adeta seremoniyle çıkarlar; ne alacaklarını planlarlar.

BAŞAK: Erteleme, vazgeçme, fikir değiştirme, fazlasına el uzatmama… Yeni bir şey almak onlara zor gelir, eskisini döndürüp döndürüp kullanırlar.

TERAZİ: O kararsızlıkların insanı! Hem kaliteli olsun, hem ona yakışsın, hem diğer kıyafetleriyle kombinleyebilsin… Aslında onlar tam olarak alışveriş delisi olarak nitelenebilirler. Güzellikler gezegeni Venüs, onların da giyim kuşama düşkün olmasını sağlamıştır.

AKREP: Geldim, aldım, gittim… Akrep insanı nettir, neye ihtiyacı olduğunu bilir ve bu bilinçle alışverişe çıkar. Alışveriş onlar için zevk değil, gerekliliktir. Her gördüğünü alan biri asla olamaz.

YAY: Gezmekten bu kadar hoşlanan bir insanın alışverişte zaman kaybetmekten nefret etmesi aynı paralellikte ilerler. Gezerken gözlerine takılan bir şey varsa, onu almayı tercih ederler. Rahat tavırları; aldığı eşyaları da rahat mı, değil mi kategorisine sokmasına neden olur.

OĞLAK: Boş yere alışveriş yapmaktan hoşlanmazlar. Alışverişe çıkmadan önce gerekli olanların listesini yaparlar ve sistematik bir şekilde davranırlar. Zaman ve para onlar için değerlidir.

KOVA: Keşfetmek, merak, her şeyi incelemek! Kova burçları gezmeyi, farklı yerleri keşfetmeyi severler. Onların alışveriş çılgınlığı içinde olduğunu sanmayın, aslında indirimli günleri çok iyi bilirler ve buna göre kendilerini hazırlarlar.

BALIK: Balık burçları alışveriş esnasında çok dağınık ve düzensiz bir stil belirlerler. Keyifli keyifli gezinip yemeğini yer, çayını içer… Ancak sonuç itibariyle onlar alışveriş yapamaya bayılırlar ve para harcamaktan da çekinmezler.

ASTRO GÜNDEM
Venüs-Plüton 90'lığı; aile, eğitim ve çocuk üçlemesinin toplumda geride kalmış konularının gündeme taşınacağını işaret ediyor. Kadın haklarına yönelik protesto ve olaylara dünya çapında şahit olabiliriz. Aynı zamanda maddiyatı da destekleyen bu açı servetini kaybetmiş kişilerin de konuşulmasına neden olacak. Maddi gücü artmış kişilerin de hazin sonlarını duyabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA