Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

iletişimde aksaklık yaşanabilir

Ben Merkür; yeniden karşınızdayım.
3 Aralık'tan itibaren ateş elementi olan Yay burcunda geri gitmeye başladım.
Meydanlara inerken yakınımda duran Satürn'den de feyz aldım.
Duymayan kalmamıştır, iletişimin de yöneticisi benim. Bu yüzden bulunduğum burcun kalıbına girer, ona göre hareket ederim.
Doğama aykırı bir burçta seyredersem, kalıbına oturmamış ilişkileri mercek altına alacağım anlamına gelir. Bu da demektir ki ilişkileri yakından ilgilendiren günlerden geçiyorsunuz. Birbirinizin hayatındaki rolünüzü öğreteceğim. Göründüğü gibi olmayanların maskesini düşürmeye devam edeceğim ve önyargının ne kadar tehlikeli boyutlara geldiğini, bilgi kirliliğinden bozulan hayatları gözler önüne sereceğim.
Benim adım Merkür!
21 gün boyunca size perdeyi aralarken hayata hangi gözle baktığınızı göstereceğim.
Yeni yılda temizlik niteliği taşıyan bir koalisyon oluşturdum gökyüzünde.
Bir tarafımda Satürn bir tarafımda Dolunay.
Hedefimde ise 1970-84 yılları arasında doğan tüm evli çiftler var. Hem ateş, hem de değişken burçta hareket eden Merkür'ün enerjisine kimse bulaşmak istemez.
Çünkü bu dönem oldukça ağırlaşacağım. Bu yüzden birbirinizi anlamanız çok zor olacak.
Yay burcunda geri giderken ortaklıklar, eğitim, din, hukuk ve diplomatik konulardaki aksaklıkları iyileştirmeye, çözümlemeye de geliyorum. Önümüzde tamı tamına 19 gün var.
Aksaklıklar ve kafa karışıklığı için kendinizi yormayın. Uzun soluklu ilişkilerde iletişim alt yapılı problemleri ortaya çıkarmaya hazırlanıyorum. Orta yolu bulmak için uzlaşmanız zor olacak. Herkes ilişkisinde kendi kurallarını koymaya çalışırken aşılması zor mesafeler oluşturabilirim. Evlilik hazırlığı yapan çiftlerin arasına nifak sokuyorum; bazılarının derdinin sadece evlenmek, birilerinin derdinin de sevdiği insanla hayatı paylaşmak olduğunu göstereceğim.
Aşırı iyimser olmanıza neden olurken meraklı tavırlar, yapay hareketler size fazla gelecek. Yay burcunun iyimser havasına bürünürken düşüncelerinize müdahale etmek isteyeceğim.
Bilinçaltını yönetirken, söylenmeyeni dile getireceğim ve herkes eteğindeki taşları dökecek.
Merkür retrosunda doğduysanız bu yazılanlar sizi uzaktan yakından ilgilendirmiyor, bilginize...

ASTRO GÜNDEM

Merkür, ateş burcunda geri giderken ikinci bir şans isteyenler, bu kez siyaset dünyasından olacak. Siyasette itiraflar art arda gelirken kendinizi 2017 Kasım ayından bu zamana kadar anlatmaya çalıştığım değişimin tam ortasında bulabilirsiniz. Güçlü insanlar tanıyorsanız, bu dönemde onlardan bir şey istemeyin çünkü sınava tabiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA