Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ZEYNEP TURAN'LA ASTROLOJİ ZEYNEP TURAN

Aralık ayı yeryüzüne ne taşıyor?

Öncelikle 'Her son, yeni bir başlangıçtır' sözünü doğrularcasına, 2017 yılının son ayında herkes için yeni bir dönemin başladığını, kendi içimizde bir devri kapattığımızı ve değişmeye başladığımızı belirtmek isterim.
Aralık ayının zorlayıcı gökyüzü sistemi herkesi bazı mecburiyetler için zorlarken aslında 2018 yılında yaşanacak köklü değişimlerin de temelini oluşturacak.

DÜNYA DEĞİŞİYOR

2018 yılında büyük bir mücadeleye gireceğimiz kesin. Ancak bu durumu yalnızca kendinize özgü sanmayın. Emin olun 7'den 70'e herkes bu mücadelenin içinde olacak ve kendi hayatı için yenilikler yapma peşine düşecek.
Hayatımızın en radikal günlerinden geçtiğimizden, 2017 yılındaki 'Büyük Hesaplaşma Başlıyor' kitabımda bahsetmiştim. Şimdi ise 2018 yılı için kaleme aldığım 'Dünya Değişiyor' kitabımda hepimizi nelerin beklediğini çok net bir şekilde görebileceksiniz.
Gökyüzü 1970–1984 doğumlu birçok kişiyi bu ay azat ederken, 1984-1998 yılları arasında doğanları uzunca bir süre mercek altına alacak. Bu süreci; iş hayatından, aşk hayatına, evliliklere ve seyahatlere kadar hayatımızın her alanında hissedeceğiz.
Kendi içimizde başlayan dönüşümü hayatımızın her alanına yaymaya başlayacağımız Aralık ayı; dertlerimizle yüzleşmemize yardımcı olurken, bir taftan da ertelediğimiz sorunların çözümü için zorlayacak. Hiçbir günümüz birebir aynı olmazken göz ardı ettiğimiz olaylardan artık rahatsızlık duymaya başlayacağız.
Siyah ile beyazı ayrıştıran, iyi ile kötünün net görünmesini sağlayan keskin bir yılın kapanışı da aynı netlikte olacak.
Dünyanın rengi değişirken bizler de kendi rengimizi bulacak, hayatlarımızı yıkıp yeniden kurmak isteyeceğiz.

ASTRO DUYURU

Bütün dinler saygıyı hak eder! Merkür ile başöğretmen Satürn'ün iletişimi dini tarikatların kaderlerinin değişeceğini vurguluyor. Toplumlar bugünden itibaren çok farklı konuları konuşmaya başlayabilir. Büyükten küçüğe herkes kendi çıkarlarını daha çok kollayacak. Narsizmin gündelik hayatta ne kadar tehlikeli bir boyuta geldiğini göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA